ĐOKOVIĆ I NESTOR SU MASONI: NOLE ĆE BITI KRALJ NOVE JUGOSLAVIJE! Kolumnista NIN-a ŠOKIRAO javnost nebulozama!

Autor: Republika

Vesti

04.12.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Jovanović u gostovanju na televiziji rekao da novoosnovana masonska loža Nikola Tesla planira najboljeg svetskog tenisera da ustoliči za vladara nove države

RepublikaFoto: printscreen/AP/Tanjug
Jovanović se nalupao za sve pare, Novaku samo fali kruna

Dugogodišnji kolumnista nedeljnika NIN Dragan Jovanović prevazišao je čak i najluđe teorije zavere koje kruže planetom, a njegovo gostovanje na jednoj televiziji šokiralo je i one sklone da veruju u sve i svašta.

Naime, novinar koji ima redovne kolumne u nedeljniku koji neskriveno navija za opoziciju pustio je mašti na volju govoreći o masonima, novoj Jugoslaviji, Novaku Đokoviću, doktoru Branislavu Nestoroviću i sve to uvezao u priču koje se ne bi postideli ni najpoznatiji autori naučne fantastike.

- Nedavno je u Beogradu formirana masonska loža Nikola Tesla. U toj loži su (Ivica) Dačić, Čeda Jovanović, (dr Branislav) Nestorović i njen zadatak je da se stvori treća Jugoslavija, skraćena, bez Slovenije i Hrvatske, a kralj ujedinitelj bio bi Novak Đoković - ispričao je Jovanović.

Korona izmišljena, Amfilohije ubijen

Tvrdnje o Novaku i Nestoroviću, kao masonu, samo su deo šokantnih tvrdnji kontroverznog novinara.

On je, između ostalog, u emisiji tvrdio da je korona izmišljena, a da mitropolit Amfilohije nije umro od ovog virusa, nego da je na njega izvršen atentat.

U uvodu u ovu fantazmagoričnu priču pomenuo je i Velimira, brata kontroverzne umetnice Marine Abramovič, koga je optužio da za račun masona prisvaja Nikolu Teslu, a onda se dotakao i ostalog:

- Ta nova loža i Abramović imaju zadatak da formiraju treću Jugoslaviju. Čim on i njegova sestra hvale Teslu, meni je to sumnjivo.

Na pitanje voditelja da li Đoković na ovaj način želi da postane šef države odgovorio je: "Da."

Arijevska genetika

Jovanović se tokom gostovanja više puta dotakao dr Nestorovića:

- Sa početka mi se mnogo svideo kada je počeo otvoreno da govori o koroni. On je izneo, ovako na prvi pogled, opasnu tezu da smo mi arijevci, genetski mnogo jaki i da nam korona ne može ništa.

- Novak svog psa zove Tesla. Mislim da je to malo neukusno, ne znam ko ga je nagovorio, ali je razlog verovatno taj da se približi Tesli na sve načine.

Tu nije bio kraj teorijama koje se tiču najboljeg svetskog tenisera. Jovanović je rekao da je teniski turnir "Adrija tur" bio samo uvertira u stvaranje te nove Jugoslavije.

Ko je Dragan Jovanović:

- rođen 1947.

- pisac, novinar, filozof, političar i ekološki aktivista

- bio novinar Večernjih novosti

- u NIN piše kolumnu Postekologija

- autor zakona o moratorijumu na gradnju nuklearnih elektrana u SFRJ 1989.

- od 2011. živi na Suvoj planini, gde je podigao hram bogu Vidu

* izvor Vikipedija

- U intermecu, kada je blokiran svetski tenis, Novak hoće turnir u Beogradu, Crnoj Gori i Hrvatskoj, u Zadru. Ti turniri su bili kao kočići za temelj nove Jugoslavije u kojoj je Novak kralj ujedinitelj. To je neko pokvario. Da li su to pokvarile druge masonske lože ili "duboka država"... - ostao je nedorečen Jovanović.

Međutim, "prognozirao" je da Novak neće odustati i da će to ponovo pokušati.

ŠTA STVARNO PLANIRAJU NESTOROVIĆ I ĐOKOVIĆ

Jovanoviću je kao inspiracija za fantastične teze verovatno poslužilo veliko prijateljstvo Đokovića i čuvenog pulmologa. Naime, Nestorović je početkom novembra ugostio najboljeg svetskog tenisera i najavio "ozbiljan projekat kada Nole završi sezonu",

- Isplanirao sam tri-četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedna je sa Novakom i teslijancima i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire - rekao je tada doktor koji je objavio i njihovu zajedničku fotografiju.

RepublikaFoto: wikimedia.org/Napoleon Sarony
Nikola Tesla

Nestorović se dotakao i teme integrativne medicine.

- Ona je često stvar podsmeha, ali zaboravlja se ko se njome bavio. Tesla. On je imao onaj čuveni aparat, lečio karcinom krajem 19. veka neverovatnom efikasnošću. Onda mu je aparat zabranjen u Americi, a Tesla proglašen za šarlatana. Zamislite da takvog genija proglasite šarlatanom - kaže Nestorović.

Dodao je da o Novaku nema šta novo da kaže:

- On je otišao daleko u mentalnom smislu. Jako daleko. Ja sam mu rekao jednom, a on se smejao: "Ti si prerano postao misaono biće." Mnogo me vređa kad Srbi ne navijaju za njega, to me užasno vređa. Shvatiće kad on prestane da igra da mi više nikada nećemo imati, ni svet, ali mi u sledećih 100 godina, nećemo imati takvog igrača.

- On će još malo da igra tenis, možda još nekoliko godina jer je u klimaksu i, jednostavno, ne može više. Njega spremaju (za kralja, prim. aut.) i, što je najgore, njega masoni nisu slučajno izabrali jer je on kod Srba kao Tesla, božanstvo koje ne smeš da diraš - "poentirao" je kolumnista.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 5. decembar 2020.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading