OTKRIVAMO:"KAVČANI" IGRALI FUDBAL GLAVOM UBIJENOG! VUKIĆEVIĆU ODSEKLI JEZIK, PA GA UBILI! Šokantni detalji mafijaških obračuna

Autor:

Vesti

16.11.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimke zverstva uživo slali jedni drugima, a tela rastvarali u kiselini i tako uništavali sve materijalne dokaze.

Foto: ST/Nebojša Mandić
Uviđaj na mestu ubistva

Pripadnici "kavačkog klana" odsečenom glavom jednog od ubijenih "škaljaraca" igrali su fudbal, a drugom su živom odsekli jezik, a potom ga likvidirali, pokazuju nezvanični podaci do kojih je policija došla dosadašnjim operativnim radom!

Štaviše, oni su svoja zverstva uživo slali preko Skaja jedni drugima, a tela rastvarali u kiselini i tako uništavali sve materijalne tragove. To je nedavno u najavi obračuna s mafijom rekao i predsednik Aleksandar Vučić:

- I nemoj da nam ceo grad priča o tome kako je neko preko Skaja nekome odrubio glavu ili kako je neko nekome ne znam šta uradio, a da mi ne znamo da li je to istina ili nije, nego udri čekićem, maljem po glavi bandu mafijašku!

ŠTEKOVI U BUGARSKOJ I RUMUNIJI

Policija strepi i da dvojica otetih, navijač Crvene zvezde Lazar Vukićević (nestao u oktobru) i Partizanov navijač Goran Veličković Goksi (gubi mu se trag još 3. avgusta), više nisu među živima, na šta ukazuje dosadašnji tok istrage. Mada se i dalje vodi kao nestao, osnovano se sumnja da je Veličković ubijen na stadionu Partizana ili nedaleko od njega.

Povezani slučajevi Alibega i Radulovića

Policija istražuje i napad na bivšeg vođu Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni" Nenada Alajbegovića Alibega, koji je teško ranjen na Novom Beogradu. Osumnjičeni za ovaj napad Miloš R. i Svetozar S. uhapšeni su bukvalno u gaćama na Zlatiboru.

- Pretpostavlja se da je nalogodavac napada na Alibega isti onaj koji je naručio ubistvo Luke Radulovića u aprilu 2018. godine. Osumnjičeni za ubistvo Marko Đorđević izručen je Srbiji 30. septembra ove godine - podseća naš izvor.

Foto: MUP Srbije
Nenad Alibegović

- Sumnja se da su otmičari Lazara Vukićevića namamili tako što su uzeli Skaj od takođe otetog "škaljarca" Damira Hodžića iz Bara i poslali mu sliku vezanog vođe "kavčana". Lazar je tada rekao drugarima: "Idem da se obračunam ili su me namestili." Otad mu se gubi svaki trag, a prema saznanjima iz istrage njemu je živom odsečen jezik, a potom je ubijen - otkriva izvor Srpskog telegrafa.

Prema operativnim saznanjima, vođa "kavčana" namerno je kupio kuću nedaleko od visokog policijskog funkcionera, a grupa je štek-stanove gde je krila likvidatore imala i u bugarskom gradu Varni i u Temišvaru u Rumuniji.

- Lazaru Iliću, koji je u garaži tržnog centra "Ušće" sa dva metka u glavu upucao "škaljarca" Aleksandra Šarca, za ovaj zločin su dali 20.000 evra i izvesnu količinu kokaina. Za Ilićem se i dalje traga, mada postoje indicije da su ga nalogodavci u međuvremenu likvidirali kao nezgodnog svedoka i čoveka koji je poprilično traljavo obavio posao jer su strepeli deset dana dok Šarac nije podlegao povredama u bolnici - saznaje se nezvanično.

BURNA PROŠLOST

Podsećamo, nestali Goran Veličković se zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao navijačku grupu "Partizanovci". Pre nestanka je bio u Centralnom zatvoru jer je protiv njega vođen istražni postupak, ali je iz pritvora izašao u martu.

ŠARCA POKUŠALI DA NAMAME I PRE ATENTATA

Aleksandra Šarca, koji je 17. oktobra upucan u TC "Ušće", a preminuo deset dana kasnije, "kavčani" su pokušali da kidnapuju 14. oktobra zajedno sa Lazarom Vukićevićem, koji je tada otet na Banovom brdu, Damirom Hodžićem (23) iz Bara i još jednim momkom iz Crne Gore. Hodžić je inače blizak rođak Alana Kožara, koji je letos ubijen na Krfu.

Kako saznajemo u izvorima bliskim istrazi, tog dana kada su nestala pomenuta trojica Aleksandar Šarac je dobio poruku kao mamac.

Foto: Privatna arhiva
Aleksandar Šarac

- "Kavčani" koji su bili unajmljeni za likvidaciju Šarca poslali su mu poruku 14. oktobra: "Dođi, uhvatili smo im šefa" i naveli tačnu adresu gde on treba da se pojavi. Šarac je nešto posumnjao i nije otišao na tu adresu. Tada ga je ta odluka spasla - navodi naš izvor iz istrage.

Lazar Vukićević je postao poznat kada je iz pištolja ranio Nikolu Vavića, brata tada vođe navijačke grupe sa juga "Alkatraz" Aleksandra Vavića, i Miloša Nikolića januara 2017. godine u jednom klubu na Terazijama. Motiv pucnjave navodno je bio raniji sukob, a Vukićević je u avgustu 2017. godine sklopio sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice, kojim je osuđen na godinu i osam meseci zatvora.

Tri meseca nakon što je odslužio kaznu, 7. oktobra 2019. godine, porše njegovog oca Milorada dignut je u vazduh, a sumnjalo se da je bomba bila namenjena upravo Lazaru.

Foto: Naslovna strana Srpskog telegrafa od 17. novembra
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 17. novembar 2020.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading