ISPALIO JE RAFAL, SEO U KOLA I OTIŠAO: Komšije ispričale detalje krvave proslave rođendana u Malom Zvorniku

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

25.10.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu potvrdio je da je u subotu, iza ponoći, došlo do pucnjave, na veselju u selu Radalj, kod Malog Zvornika, u kojoj je jedna osoba povređena i zbrinuta u Opštoj bolnici u Loznici.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Foto: Ilustracija

Tužilaštvo nema drugih podataka, jer će to biti moguće, tek posle uviđaja. Ne zna se ni identitet onog ko je pucao, a nema zvaničnih informacija iz kog oružja je i zašto, otvorio vatru.

Kako „Novosti“ saznaju,incident se dogodio u porodici domaćina M.L. iz Radalja,koji je pravio slavlje povodom punoletstva sina B.L. Sve je, bilo u najboljem redu do oko 1:45 časova iza ponoći.

- Ostalo je nekoliko gostiju i muzika, kada je, odjednom, u dvorište ušao nepoznati muškarac i otvorio vatru iz automatske puške - kaže jedan od gostiju.

- Ispalio je rafal, ne znam tačno koliko je metaka ispalio, a jedan od metaka pogodio je Veljka A. (31) iz Radaljske Banje. Odmah se videlo da je prostrelna rana i odvezen je u Opštu bolnicu u Loznicu. Čovek koji je pucao, posle ispaljenog rafala, izašao je iz dvorišta, seo u kola i otišao je u nepoznatom pravcu. Nismo čak uspeli da vidimo koja je kola vozio. Niko ga ne zna, niti je bio pozvan na slavlje.

 

 

Za goste slavlja je enigma zašto je neznanac došao i zašto je pucao. Da li je baš ciljao ranjenog ili je na meti, možda, bio neko drugi koga je promašio, ili je u pitanju čista obest.

 

- Pacijent je primljen u našu ustanovu oko tri časa posle ponoći - kaže Dragana Mitrović, portparol Opšte bolnice u Loznici.

- Primljen je na ortopedsko odeljenje sa prostrelnom ranom natkolenice. Operisan je, po prijemu. Stabilan je i životno nije ugrožen.

Policija iz Malog Zvornika traga za akterom tog incidenta, koji je kvalifikovan kao pokušaj teškog ubistva i nelegalno nošenje oružja. Nezvanično se priča da se, navodno, iza pucnjave krije meštanin sela Trešnjice, kod Malog Zvornika.

RepublikaFoto: pixabay.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading