Vermezović bi na klupu BiH

Autor:

Vesti

02.11.2017

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Partizana Vladimir Vermezović podneo je zvaničnu prijavu za upražnjeno emsto selektora Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Vermezović
Kako se navodi "Sportski žurnal", Vermezovićeva prijava za sada nije odbijena, ali verovatno neće biti ni prihvaćena, jer je prvi kandidat za to mesto Amar Osim, sin legendarnog Ivice Osima.

Upravo Osim će zajedno sa Duškom Bajevićem, Seadom Kajtazom i Zvjezdanom Misimovićem odlučiti ko će naslediti Mehmeda Baždarevića, s obzirom da oni čine komisiju Izvršnog odbora FSBiH. 

Bosna i Hercegovina nije uspela da se plasira ni u barraž za Mundijal u Rusiji, pošto je u grupi završila iza Belgije i Grčke. 

Vermezović je u dva navrata vodio Partizan, a najveći uspeh mu je plasman u osminu finala Kupa UEFA u sezoni 2004/2005. Tokom karijere je predvodio još Teleoptik, slovački Spartak iz Trnave, te Kajzer Čifse i Orlando Pajratse u Južnoj Africi. 


Nikad nije bio selektor, a bez angažmana je od 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading