ROKFELEROVI PRAVE KRIZNI ŠTAB U SENCI: Otkrivamo zašto ogromne pare stižu u NVO

Autor:

Vesti

30.07.2020

19:00

Nevladina organizacija Jukom, koja prima novac iz inostranstva i koja je bila čak i na platnom spisku ozloglašenog milijardera Džona Rokfelera, pokrenula je žestoku kampanju protiv državnih institucija u jeku borbe protiv opakog koronavirusa. Jukom, kako otkriva Srpski telegraf, pravi praktično krizni štab u senci, gde je viđen i predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić, koji je zapretio juče štrajkom i obustavom rada zdravstvenih radnika.

ROKFELEROVI PRAVE KRIZNI ŠTAB U SENCI: Otkrivamo zašto ogromne pare stižu u NVO

Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/AP

Komentari (6)

Loading
Bosanac

31.07.2020 09:13

ne mogu da vjerujem kakvo ste vi smece od novina, puni ste lazi i ublehe koju prodajete Vucicevim botovima! Dace Bog pa cete se naci na sudu zbog ovakvih uvreda i lazi o NVO sektoru jer zelite ugusiti svako drugacije misljenje i delanje!! Djubradi! Objavite ako imate m... a znam da ste pi...

Odgovori 0 22
Todor

01.08.2020 07:11

@Bosanac - Neke od NVO su izdajničke.

Bosanac

03.08.2020 09:15

@Todor - Sa pozicije vlasti sve NVO su izdajnicke ako ih ne kontrolisu! Oni bi da kontrolisu tj da sami odrerdjuju novcem kolika kriticna moc moze biti jaka u NVO sektoru! Hvala Gospodu pa finansijska potpora dolazi sa strane i ne koristi se za uticaj na politike NVO sektora. Svugdje u svijetu je NVO korektivni faktor drustva a AV i njegovi botovi, ukljucujuci i ove novine, hoce da se razracunaju sa NVOima kao jedinom preprekom do potpunog apsolutizma! Opoziciju su razvalili prvenstveno zahvaljujuci nejakim i razjedinjenim licnim interesima unutar opozicije! Svidjelo se to Vama ili ne, svijet nikada nece dozvoliti apsolutizam u Evropi pa cak iako NVO sektor predje u ilegalu! Borba protiv apsolutizma i autokratizma traje i trajace sve dok je apsolutista kakv je AV i njegovi sapatnici!!!

Aleksa

31.07.2020 12:35

Kontrolišite ih ali samo po Zakonu. Nisu oni vladari iz senke. Mnogo su se uobrazili i osilili, kao da ih je narod izabrao na izborima.

Odgovori 21 1
Vera

31.07.2020 18:02

NVO je još jedan od načina da se zaradi veliki novac. Pa makar delovali i protiv svoje zemlje.

Odgovori 11 1
Filip

01.08.2020 09:25

NVO osnovali otpadnici od društva koji ratuju sa vlastima svoje države izabranim na demokratskim izborima. A te NVO nije izabrao ovaj narod.