Tajna skrivana 21 godinu: Amerikanci su Srbiju gađali Teslinim zracima smrti

Autor:

Vesti

17.05.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci su Srbiju i Irak bombardovali, između ostalog, i Teslinim zracima smrti.

RepublikaFoto: Wikipedia.org
Nikola Tesla u laboratoriji u Kolorado Springsu

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić i poznati pulmolog i član kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa prof. dr Branimir Nestorović izneli su šokantne informacije da su američki avioni tokom bombardovanja SRJ 1999, kao i prilikom raketiranja Iraka, koristili oružje napravljeno na osnovu nacrta slavnog srpskog naučnika Nikole Tesle.

GOMILA PATENATA

Prvi je na ovu temu tokom zajedničkog gostovanja sa profesorom Nestorovićem na TV Hepi govorio Dačić.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Nestorović i Dačić tokom gostovanja u emisiji

- Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti pomoću elektromagnetnih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu i poznati su kao zraci smrti. Tesla je patentirao mnoge stvari od energije do medicine. Njegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, ali ne znam da li je iko uspeo da to sprovede u delo. Kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašenje i zdravlje ljudi, urađen pomoću Teslinih nacrta - naveo je šef srpske diplomatije.

Njujork tajms: Tenkovi i avioni bili bi beskorisni

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema Teslinoj zamisli, emitovanjem dva zraka skalarnog polja i njihovom interferencijom u određenoj tački prostora na proizvoljnom odstojanju jeste moguće izazvati različite efekte u energetskom smislu. O zracima smrti pisao je i Njujork tajms, nazivajući ih strašnim oružjem koje je izmislio srpski genije. U slučaju da se primeni ovo oružje, kako je tada pisao čuveni list, tenkovi, brodovi i avijacija postali bi nepotrebni i beskorisni jer bi samo jedan Teslin top mogao da uništi na hiljade aviona, na udaljenosti od 400 kilometara. Od ovog oružja ne bi postojala nikakva zaštita.

Nadovezao se dr Nestorović, koji je otkrio još detalja.

- Tokom sukoba u Bosni delovao je avion američke avijacije komando solo. Emitovao je talase koji izazivaju depresiju i malaksalost i vojnike teraju da bacaju oružje i da odlaze sa fronta - objasnio dr Nestorović.

Kako za Srpski telegraf otkriva Milka Kresoja, osnivač i direktor Međunarodnog naučnog centra za istraživanje nasleđa Nikole Tesle, dokumentacija o zracima smrti završila je kod Rusa.

I ovo se pripisuje Tesli

RepublikaFoto: wikimedia.org/Napoleon Sarony
Nikola Tesla

* Eksperimenti sa vremenskim nepogodama, uticanje na klimu tako što bi se u tretiranom području izazvao snažan toplotni ponor koji guta velike količine toplote iz atmosfere

* Teslin štit, sferična energetska opna, razvijena preko velikog područja kroz koju ništa ne može da prođe, a u dodiru sa njom svaki delić materije nestaje kao para

* Vatrene strele - loptaste munje sa više stotina hiljada stepeni koje spaljuju sve sa čim dođu u dodir

* Demonstriranje sa dubljim nivoom kolektivne svesti, gde se nalaze pohranjene sve informacije univerzuma

- Na predlog tadašnjeg ruskog ministra odbrane Vorošilova, 1935. je Staljin pristao da kupi Tesline nacrte. Sporazum je sklopljen u julu te godine, a naučnik se obavezao da će predati detaljne crteže, kompletan opis izuma, da će se sa njima redovno konsultovati i pomagati za vreme instalacije uređaja u SSSR. Rok za okončanje radova bio je četiri meseca - kaže Milka Kresoja, koja je imala prilike da zaviri u rusku dokumentaciju o Nikoli Tesli u Moskvi.

POTRAGA ZA NACRTOM

Za ovaj projekat Tesli je plaćeno 25.000 dolara, preko englesko-sovjetskog trgovinskog preduzeća "Arkos". Međutim, ostaje tajna da li je ovaj uređaj ikada napravljen u Rusiji.

Novak Đoković finansira projekat

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Nije tajna da je Novak Đoković fasciniran Nikolom Teslom. Kako je obelodanio dr Nestorović, prvi reket sveta spreman je da uloži novac u aparat koji je Tesla napravio davne 1906, a koristio bi se u sportskoj medicini.

- U pitanju je aparat na bazi Teslinog kalema, odnosno pulsnog elektromagnetnog polja, koji će pomagati u zarastanju rana i suzbijanju infekcija. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera, a Novak se ponudio da to finansira i pokloni svim bolnicama - najavio je Nestorović.

- Tesla je Rusima poručio da je sve teoretski proračunao, ali da nije imao mogućnosti, odnosno novca da to isproba u praksi. Do danas je ostala tajna da li je taj uređaj i napravljen. Po nekim podacima, Tesla je predao Rusima crteže i proračune. Pričalo se da su posle njegove smrti 1943. naslednici i američke tajne službe još dugo tražili baš jedan primerak nacrta upravo tog zračnog topa, namenjenog Rusima - priča Milka Kresoja.

U štampanom izdanju Srpskog telegrafa između ostalog pročitajte:

Neviđena bruka i sramota dogodila se na kablovskoj mreži SBB koja je pustila direktan prenos mise posvećene ustaškim koljačima koji su ubijeni u Blajburgu, a koju je prenosio HRT1. Ovim potezom je svim žrtvama ustaškog terora i njihovim potomcima naneto veliko poniženje.

Stanovinici Šida ovih dana žive u ogromnom strahu od migranata koji im upadaju u kuće, kradu stvari, čak ubijaju i nedužne životinje.

Voditelj Ivan Ivanović se u svojoj autorskoj emisiji potpuno obrukao kada je tokom gostovanja našeg proslavljenog fudbalskog igrača i trenera Siniše Mihajlovića ismevao njegovu bolest na neprimeren način i pri tome se glasno smejao.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pronaći u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 18. maj 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading