Evo koliko robije preti narko-dileru koji je smrću pretio Vučiću

Autor:

Vesti

22.04.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Pantelić iz Valjeva, koji je pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i članovima njegove porodice, uhapšen je. Srpska policija raspisala je za njim poternicu, na osnovu koje je je reagovala nemačka policija. Pantelić je, o čemu je već pisao Srpski telegraf, na društvenim mrežama objavljivao gnusne pretnje i uvrede na račun predsednika Srbije, ali i na račun dece Aleksandra Vučića. Pokrenut je i proces njegovog izručenja iz Nemačke Srbiji, gde će biti suočen s pravdom.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Pantelic
Goran Pantelić

TEŠKE REČI

Inače, Pantelić ima podebeo dosije, povezan je sa trgovinom narkoticima, a u žižu javnosti dospeo je nakon strahovitih pretnji Vučiću i njegovoj porodici.

- Aleksandre Vučiću, iz šume stižem, pi*ko, da te skinem! Tu*aću te, ćelavi, dok ti oči ne isteram napolje! Molim televizije i novinare da mu prenesu ovo! Ja stojim iza mojih reči, izdajice - samo je jedna od niza teških i vulgarnih pretnji koje je uputio Pantelić.

Foto: facebook.com/Instagram/printscreen

Profil dotičnog, na kom se navodi da je iz Valjeva, prepun je, inače, opasnih i prostačkih pretnji i komentara upućenih porodici predsednika Srbije, zbog čega je reagovala policija.

Na udaru Pantelića, koji, čini se prema fotografijama na Instagramu, neguje imidž opasnog momka, često je i najstariji Vučićev sin Danilo (22).

Vučić: Narko-dileri bi da dođu na vlast

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Predsednik Srbije sa svojim sinom

Predsednik države nedavno je govorio o pretnjama koje sa društvenih mreža stižu njemu, ali i njegovoj porodici. U intervjuu za Pink šef države rekao je da su ga bezbednosne službe upoznale sa grupom ljudi uglavnom vezanih za dilovanje drogom i to uglavnom u inostranstvu.

- Ova lica su, naravno, u inostranstvu i ovaj čovek vidi se da je naočitog izgleda, osim svojih neskrivenih seksualnih sklonosti, nisam ništa drugo primetio. Strašno sam se uplašio i vidim da je imao dobrog majstora za tetovažu, ali mu fali jedna ovde, pa bi usput i to mogao da uradi. Svi koji su skupili neke milione evra, svaki narko-diler, svi bi da dođu na vlast zato što misle da se na vlast dolazi samo milionima evra - primetio je Vučić.

Onima koji tvrde da će njegova deca pobeći iz domovine predsednik Srbije je odgovorio.

- Ni Vukan ni Milica ni Danilo nikada neće napuštati ovu zemlju, a neću ni ja jer se ne plašim nikoga - naglasio je šef države.

Kako kaže, srećan je što je Danilo dobro i ističe da ne mora da govori kako je dobra vest kada jedna takva bolest prođe vaše dete.

- Ponosan sam na njega i na Milicu što su pomagali penzionerima, a zarazio se u trenucima odmora, kada je bio sa drugarima. Tako da su uradili dobar posao za našu zemlju i to je sve što imam da kažem - rekao je Vučić.

Kazna za ugrožavanje sigurnosti državnih funkcionera, prema Krivičnom zakoniku, jeste od šest meseci do pet godina zatvora.

Da je uhapšen, Pantelić je potvrdio na društvenim mrežama, a zatim i poručio da će "Vučić biti kriv ako ga ubiju".

Foto: facebook.com/Instagram/printscreen

JASAN ODGOVOR

Advokat Svetozar Vujačić objašnjava da je postupak takav da sud u Nemačkoj donosi rešenje o izručenju, na šta Pantelić onda ima pravo žalbe.

Vujačić: Jedina smetnja brzom izručenju može da bude situacija oko koronavirusa

- Jedina smetnja brzom izručenju može da bude situacija oko koronavirusa jer sigurno neće Srbija slati po njega avion, tako da proces može da se oduži i do mesec dana. Važno je da je uhapšen i ovo je poruka da nije dopustivo pretiti smrću predsedniku Republike i članovima njegove porodice - zaključio je Vujačić u izjavi za Srpski telegraf.

Činjenice samo mrtvi Vučići su dobri

- Milovan Brkić je prilikom gostovanja u jednoj emisiji direktno pozvao na likvidaciju predsednika države Aleksandra Vučića, predsednikove dece i supruge

- pre mesec dana u Šapcu je uhapšen Dragan Ranković (43) iz Pocerskog Pričinovića zato što je putem Fejsbuka, nezadovoljan zbog uvođenja mera protiv korone, pretio smrću predsedniku Aleksandru Vučiću

- Dragan Kostić reagovao objavom da predstavnici Srba u Haradinajevoj vladi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužuju "samo po metak u čelo"

- bivši čelnik opštine Vračar Slavko Tatić otvoreno je zapretio predsedniku Srbije na društvenim mrežama da su samo "mrtvi Vučići dobri Vučići"

- u oktobru prošle godine na području Bratunca pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP Republike Srpske uhapsili su muškarca zbog sumnje da je preko društvenih mreže pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarima televizije Hepi Milomiru Mariću i Jovani Grgurević

U štampanom izdanju Srpskog telegrafa između ostalog pročitajte:

Nakon niza loših vesti koje su dolazile iz Niša, konačno iz ovog grada pristižu prijatne informacije. Supruga Miodraga Lazića pobedila je koronu i sada se oseća dobro.

Otkrivamo i koji su to ključni uslovi koji moraju da budu ispunjeni kako bi se ukinuo policijski čas.

Nastavlja se žestoki sukob Ace Lukasa i Ivana Ivanovića. Ova put pevač je prema tv voditelju bio neumoljiv i vickastom dosetkom ga potpuno potukao.

Sve ove informacije, kao i još puno zanimljivih priča, možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 23. april 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading