(URNEBESNI VIDEO) Deda sa Mokre Gore u 70. godini dobio mobilni, pa odmah postao influenser: Moram da prekinem, odoše mi ovce!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

15.02.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda Vidomir Kojadinović iz Mokre Gore, u 70-oj godini od unuka je dobio prvi mobilni telefon, a posle 15 dana upornog učenja, uspeo je da napravi prvi video i da se javi unucima u Užicu i Beogradu…

RepublikaFoto: www.facebook.com/ ISKRA
Odoše ovce

Na prvom videu, a onda i na drugom, nižu se slike iz sela, praćene objašnjenjima, opisima dede Vidomira:

- Ovce su mi, pošteno da ti kažem, nekud otišle, pitanje je hoću li ih stići… Nema tu mnogo životinja, poneki vuk i međed, naiđe vuk, „dobar dan domaćine, dobar dan vuče, daćeš mi jednu ovcu, jednu oću, ali nemoj više, da ima i tebi, ali da ima i meni, daj drugom, Bog će i tebi dati" - teče priča dede Vidomira na prvom uspešno napravljenom video snimku iz sela otposlatom unucima.

 

 

 

 

- Sad sam se, evo, popeo na Glavicu, imam lep pogled… Eno ga i moje domaćinstvo, kad pogledam, i nisam ja tako siromašan čovek, ima se, hvala Bogu… Ovo je imanje mog brata Radomira, pala je ograda, ali, ko će je to popravljati… - ide dalje dedina priča dok se nižu kadrovi sela.

I na kraju - „odoše mi ovce, moram da prekinem pa ću nastaviti ovu moju priču, ako ovo uspem da isključim"…

Čekamo nestrpljivo sledeći video, biće divan, nesvakidašnji, iskren, lep kao što je i Mokra Gora, kao i ova dva, u to ne sumnjamo…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading