Ekskluzivan iskaz monstruma: Četiri puta sam silovao Moniku, pretio sam da ću joj ubiti roditelje

Autor:

Vesti

08.01.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski Berberin, koji je uhapšen u nedelju nakon 17 dana bekstva, do detalja je na saslušanju ispričao kako je oteo 12-godišnju Moniku Karimanović, priznavši da je nesrećnu devojčicu čak četiri puta brutalno silovao!

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP/Face App
Ninoslav Jovanović

Monstrum je u tužilaštvu ispričao da je tog 20. decembra devojčicu presreo na putu do škole, a potom izmislio priču da ju je oteo jer je navodno njen otac ukrao dijamant od neke babe!

Užas u kolibi

Jovanović se devojčici predstavio kao električar Bojan, koji radi u blizini njene škole, i zamolio je da uđe u njegov auto i pokaže mu put.

- Odlučio sam da otmem Moniku kada sam je video na putu i da je potom odvedem negde i prinudim na seksualni odnos. Kada je ušla u vozilo, rekao sam joj da ću joj pokazati prečicu jer smo krenuli drugim putem. Kada smo se udaljili, rekao sam joj da je oteta. Da ne bi vikala, smislio sam priču da je njen otac od neke babe iz Niške Banje ukrao dijamant i da je ona meni rekla da uzmem Moniku i da bude sa mnom dok joj on ne vrati taj dijamant - ispričao je Jovanović.

 

 

Monstrum se zatim sa devojčicom uputio ka jednoj kolibi koju je koristio nakon izlaska iz zatvora i tamo je prvi put seksualno zlostavljao!

- Zaustavio sam se na nekom seoskom putu i naredio joj da se skine, ali kako sedišta nisu mogla da se obore, izveo sam je iz kola i odveo do kolibe u šipražju. Ona je pokušala da pobegne, pa sam je udario dva puta u potiljak. Grebala me je po licu, pa sam je odvukao do kolibe i tamo joj nožem odsekao pramen kose da je zastrašim. Rekao sam joj i da ću joj ubiti roditelje ako me ne sluša. Potom sam izvukao vreću za spavanje, rekao joj da se skine, nakon čega sam legao preko nje - ispričao je monstrum.

Kako je izbegavao hapšenje

Jovanović je ispričao da se sa devojčicom krio po kućama svojih rođaka za koje je znao da su prazne. Jednom prilikom su prespavali u nekom pojatu u Miljkovcu jer je on pogrešio put za Orešac.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Policija 17 dana jurila Malčanskog berberina

- Kretali smo se uglavnom kroz polja, gde nije bilo ljudi. U Orešcu smo proveli nekoliko dana. Kada smo krenuli ka Balanovcu, gde mi živi brat od tetke, naišla je policija. Video sam vozila sa rotacionim svetlima i onda smo se sakrili u neki vinograd. Ujutru smo pošli prema Rgotini. Tada je naišao helikopter i mi smo se sakrili u neki napušteni objekat, mislim da je to bila neka fabrika za preradu drveta. Tu smo sačekali da padne mrak. Pešačili smo pet sati i pred jutro stigli u Niševac. Tu smo mogli da se krećemo po danu jer je tu gusta šuma. Prespavali smo u Merdželatu, a kada je svanulo, krenuli smo dalje u Pasjaču - ispričao je Jovanović.

Jovanović je izjavio da je u nameri da Moniku odgovori od bilo kakvog bekstva ili pokušaja da od nekog traži pomoć smislio novu pakost. Govorio joj je da su ljudi koje sreću na putu zli i da žele da ih ubiju, kao i da ih je poslala baba od koje je njen otac navodno ukrao dijamant.

Jovanović je dodao da je Moniki nakon toga pozlilo i da je povraćala, nakon čega su se kolima uputili do Orešca, gde je kuća oca njegove snaje. Moniki je rekao da je vodi kod babe kojoj je ukraden dijamant i da će je ona posle razgovora pustiti kući.

- Kad smo stigli, Moniku sam uvukao u pomoćnu prostoriju ispod kuće. Tu sam ponovo imao seks sa njom. Kada sam legao na nju, pokušala je da me udari ciglom u glavu. Ponovo sam joj makazama sekao kosu da je kaznim - ispričao je Jovanović i naveo da je devojčica sve vreme vikala da hoće kući.

Bekstvo

Višestruki silovatelj je dodao da su u toj kući preveli nekoliko dana, a zatim se, nakon što su promenili nekoliko sela, sakrili u šumskoj kući u Merdželetu.

- Za ovu kuću znam jer sam radio nekada kao šumar. Tu sam ponovo imao seks sa Monikom. Kada je svanulo, krenuli smo dalje u Pasjaču do vikend-kuće mojih daljih rođaka i prespavali smo u njoj. Narednog dana sam je ponovo naterao na seks, kada sam začuo neko komešanje u dvorištu. Pogledao sam kroz prozor i video mladića, dok je neki čovek lupao na prozor. Uplašio sam se kada sam shvatio da sam otkriven i pobegao kroz prozor! Da nisam bio otkriven, vratio bih Moniku za dva dana kući - izjavio je monstrum.

Ko je Ninoslav  Jovanović

RepublikaFoto: MUP Srbije
  • počinio tri silovanja i jedan pokušaj
  • svoje žrtve šišao
  • bio na robiji zbog brojnih krađa
  • protiv njega podneto više od 30 prijava
  • u zatvoru proveo više od 20 godina
  • polno uznemiravao žene na internetu
  • oteo i silovao 12-godišnju Moniku

Monika je nakon toga spasena, a Jovanović je nakon više od dve nedelje bekstva uhapšen na groblju u rodnom selu Malča.

Padala od umora

Kako je Jovanović ispričao, sa devojčicom je puno pešačio, zbog čega je ona više puta padala od umora.

- Ona je stalno vikala da hoće kući i govorio sam joj da će jednom da ode. Dok smo pešačili, a posebno po mraku, prolazili smo kroz šiblje jer smo se krili i imali smo ogrebotine. Monika je od premora često padala, ali sam je dizao i terao da nastavimo dalje - rekao je Jovanović.

Šta je Malčanski berberin rekao policajcima na pitanje: Da je Monika tvoja ćerka šta bi radio?, Zašto je pucano na Darka Kovačevića? Kako je došlo do sukoba Vlade Gergieva i Sergeja Trifunovića? Šta je Aleksandar Vučić pričao sa Vladimirom Putinom i turskim predsednikom? 

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja pročitajte u sutrašnjem broju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 9. januar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bekim

09.01.2020 13:46

Pa srbska vlast ako je glupa,pa ga opet pustite.obesite ga

Kaya

10.01.2020 03:43

Joooj, Boze!!! Dajte, molim Vas, nek mu narod presudi.. Dajte, molim Vas!!! Ja, ako sad nisam umrla, nikad neću.. Potajno sam se nadala da je nije tak'o u tom smislu.. Joooooj, Boze!!! Molim Vas, vratite smrtnu kaznu.. Molim Vas!!!