ZORANA SNIMILE KAMERE na dan ubistva

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran je na dan Jeleninog ubistva, dok ju je navodno bezuspešno tražio po nasipu, viđen ispred crkve u Borči! Ovo tvrdi novi svedok koji se pojavio u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pevačice "Granda".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, njegove tvrdnje potvrđene su i na osnovu snimaka sigurnosnih kamera s okolnih objekata.

Krije se od javnosti

- Taj svedok je inače jedan od prijatelja porodice Marjanović. On se nedavno javio i ispričao da je Zorana video 2. aprila prošle godine između 16 i 20 sati, i to ispred crkve u naselju Borča. Postavlja se pitanje šta je Marjanović radio u drugom delu naselja dok je, kako je ispričao, tragao za suprugom, koja je prema njegovim rečima nestala oko 16 sati - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Jelena Marjanović

Kako dodaje, proverava se da li se Marjanović automobilom odvezao do crkve, kao i da li je u tom trenutku neko bio s njim.

- Očekujemo da će svedočenje prijatelja porodice Marjanović biti od koristi u daljoj istrazi - priča izvor Srpskog telegrafa.

Izvor: Ovo je drugi svedok blizak Marjanovićima koji je odlučio da progovori

Ovo je, kako saznajemo, drugi svedok blizak porodici Marjanović koji je odlučio da progovori i otkrije šta se kobnog dana dogodilo na nasipu u Borči. Naime, kako je Srpski telegraf ranije pisao, Zoranov rođak tvrdi da je na dan kad je prijavljen nestanak pevačice njenog supruga video na nasipu, ali skoro dva kilometra dalje od mesta na kojem tvrdi da je bio. Ovim iskazom misteriozni svedok će, kako se pretpostavlja, oboriti Marjanovićevu odbranu.

- Zoranov rođak odlučio je da kaže sve što zna, a jedino što je zauzvrat tražio bilo je da se od očiju javnosti krije njegov identitet bar dok ne dođe do eventualnog sudskog postupka. On ne želi da zbog onog što je video ima problema s porodicom Marjanović - dodaje naš sagovornik.

Smetlište

Podsetimo, Zoran Marjanović je sve vreme pričao da je 2. aprila 2016. sa ženom i ćerkom Janom otišao na nasip u Borči, gde je Jelena džogirala. Tvrdio je da su ćerka i on došli iz pravca rampe ka smetlištu, dok ga je tajanstveni svedok pokopao izjavom da ga je u tom trenutku video na drugom kraju nasipa, na smetlištu.

- Ključni svedok je rekao da je Marjanoviće video oko 15.15. On može da ospori i vreme koje je Zoran naveo u iskazu. Naime, svedok tvrdi da je Zorana video 45 minuta pre vremena koje je Marjanović naveo na saslušanju u policiji i tužilaštvu - dodaje naš izvor.

Šta je rekao svedok

* Video Zorana i Janu sa suprotne strane nasipa oko 15.15
* Jeleninog muža i ćerku sreo 45 minuta pre vremena koje je Zoran naveo
* Svedok u daljoj rodbinskoj vezi s Marjanovićima, zbog čega je i ćutao sve vreme
* Dogovorio se s tužilaštvom da mu se ime drži u tajnosti

Marjanovići traže krticu

Roditelji Zorana Marjanovića u panici su nakon što je otkriven ključni svedok koji obara odbranu njihovog sina. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Zorica i Vladimir Marjanović na sve načine pokušavaju da otkriju krticu u svojoj porodici, koja im radi iza leđa.

- Tajni svedok uzdrmao je celu porodicu. Sad su se posvetili tome da saznaju ko je ta osoba i zbog čega je posle godinu i po dana odlučila da Zoranu zabije nož u leđa. Problem je u tome što bi na osnovu izjave tog svedoka, kao i čvrstih dokaza koji su pronađeni u istrazi, njihov sin mogao da bude osuđen na višegodišnju robiju, a oni su sad bespomoćni i ne mogu da ga spasu zatvora - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, u kući Marjanovića vlada panika, a najviše se uznemirila Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene, koja za sve krivi supruga Vladimira.

- Ona smatra da je Vladimir kontradiktornim izjavama o pevačici bacio sumnju na celu porodicu - kaže naš izvor.

Podsetimo, Marjanović je pao na poligrafu, a nedavno je na nasipu u Borči pronađen njegov mobilni telefon.

Dokazi protiv Zorana

1. Na Jeleninoj kosi nađeno blato na kojem je Zoranov DNK
2. Blato s mesta zločina pronađeno na Marjanovićevim farmerkama
3. Zoranov DNK na pevačicinom mobilnom telefonu
4. Marjanovićevi biološki tragovi na Jeleninom donjem vešu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading