OVAKO JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović (33) ubijena je na nasipu u Borči, gde je i pronađeno njeno telo!

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Jelena trčala na nasipu

Ovo je, kako saznajemo, utvrđeno superveštačenjem i stoji u nalazu koji je Višem tužilaštvu u Beogradu dostavio patolog dr Zoran Stanković. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, ovim veštačenjem otklonjene su sumnje i nagađanja da je pevačica usmrćena na drugom mestu, pa bačena u kanal.

Foto: e-stock/D. GOLL
Nasilnik je napada

U nalazu se navodi da je Jelena likvidirana udarcima tupim predmetom po glavi

Uvid u spise

- Da je Jelena ubijena na nasipu, utvrđeno je na osnovu tragova prskanja krvi koji su zatečeni u kanalu - objašnjava naš sagovornik.

Saznanja Srpskog telegrafa potvrdio je i advokat Aleksandar Zarić, jedan od petorice branilaca Zorana Marjanovića, osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge.

- Jelena je usmrćena u blizini nasipa, na mestu gde je telo i pronađeno. Ubijena je tupim predmetom i imala je odbrambene rane - rekao je Zarić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Udara je više puta po glavi

Prema njegovim rečima, advokati odbrane imali su uvid u nalaz superveštačenja koji bi trebalo da otkloni sve sumnje u vezi sa zločinom i utvrdi kada je i kojim predmetom usmrćena pevačica "Granda". Zarić je naglasio da bi neki nazovistručnjaci trebalo da prestanu da se pojavljuju u medijima sa svojim teorijama o smrti Jelene Marjanović.

- Jelena je bežala od ubice koji ju je sustigao i dokrajčio. Ona se svim silama borila za život, o čemu svedoče i povrede na njenom telu - izjavio je jedan od branilaca Zorana Marjanovića.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Odvlači je do kanala

Šipka: Ostajem pri tome da je pevačica naknadno bačena u kanal, veštaci mogu da imaju suprotstavljena mišljenja

Iako je sudski veštak u nalazu naveo da je pevačica usmrćena na nasipu, Nenad Šipka, direktor novosadskog Centra za forenzička istraživanja, ostaje pri ranije iznetim tvrdnjama da je Jelenino telo naknadno bačeno u kanal.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Nasmrt je pretukao

Slike lica mesta

- Ja sam na čelu petočlanog tima stručnjaka koji iza rezultata svog veštačenja stoje imenom i prezimenom. Naš nalaz je urađen na osnovu dokumentacije koju smo dobili od policije i tužilaštva, a ne na osnovu nekih naših utisaka i mišljenja - kaže Šipka za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Monstrum bacio telo u vodu

On je dodao da se i ranije dešavalo da veštaci imaju suprotstavljena mišljenja.

- O nalazu Zorana Stankovića ne mogu da se izjašnjavam jer ga nisam pogledao. Reč je o veštačenju koje je urađeno na osnovu dostupne dokumentacije i fotografija lica mesta - rekao je Šipka.

Potraga za Jecom

* Jelena Marjanović nestala 2. aprila dok je džogirala na nasipu u Borči
* Suprug Zoran nestanak prijavio policiji
* Telo pevačice "Granda" pronađeno sledećeg dana u kanalu
* Utvrđeno da je usmrćena s više udaraca po glavi

Marjanovići u strahu od krtice

Roditelji Zorana Marjanovića u panici su nakon što je otkriven ključni svedok koji obara odbranu njihovog sina. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Zorica i Vladimir Marjanović na sve načine pokušavaju da otkriju krticu u svojoj porodici koja im radi iza leđa.

4 sata posle Jeleninog nestanka Zoran prijavio slučaj policiji

Kako smo ranije pisali, ključni svedok u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića je rođak je porodice Marjanović. Ovaj tajanstveni svedok tvrdi da je kobnog dana, kad je prijavljen pevačicin nestanak, Marjanovića video na nasipu, skoro dva kilometra dalje od mesta na kojem muž pevačice tvrdi da je bio! Time će bez sumnje oboriti Marjanovićevu odbranu.

- Ovaj svedok, čije se ime drži u tajnosti, uzdrmao je celu porodicu Marjanović. Pokušavaju da saznaju ko je ta osoba i zbog čega je posle godinu i po dana odlučila da Zoranu zabije nož u leđa - priča naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pedja

26.09.2017 13:31

Jeli ovo onaj patolog sto je uvidao da su vojnici sebe upucali ?

Pavle

01.11.2017 15:57

Zapravo koje ubijo jelenu Marijanović.nije mi jasno.ništa