ZORAN PAO NA POLIGRAFU: Slagao na dva ključna pitanja

Autor:

Vesti

25.09.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pao je na poligrafu, i to na ključnim pitanjima koja se odnose na monstruozni zločin u Borči.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Pao na poligrafu: Zoran Marjanović

Osumnjičeni je bezuspešno pokušao da slaže inspektore kad su ga upitali da li je on usmrtio Jelenu, kao i da li je neko od članova porodice Marjanović učestvovao u likvidaciji.

Nije dokaz na sudu

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Marjanović je nakon hapšenja ponovo išao na poligrafsko testiranje, a njegovi odgovori samo su još više potkrepili sumnje policije da je učestvovao u likvidaciji pevačice "Granda".

- Osumnjičeni Marjanović je mirno i staloženo odgovarao na pitanja koja su mu postavljana. Međutim, kad su ga inspektori upitali: "Da li ste vi ubili Jelenu", zbunio se i više nije bio iskren. Odgovorio je negativno, ali ga je detektor uhvatio u laži. Isti slučaj bio je i s pitanjem: "Da li je neko od članova vaše porodice umešan u ubistvo." Marjanović je ponovo slagao - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, iako se poligrafsko testiranje ne uzima kao dokaz na sudu, ono ipak pokazuje da se zajedno sa čvrstim dokazima koji su prikupljeni u istrazi Marjanović može dovesti u vezu s brutalnim zločinom koji je uznemirio i potresao javnost.

- Da je Marjanović učestvovao u ubistvu supruge, utvrđeno je na osnovu DNK tragova, kao i tragova blata pronađenog na njegovim pantalonama, koje se poklapa s onim s lica mesta. On je, kako se pretpostavlja, pao i na prethodnim poligrafskim testiranjima, ali se to krilo od očiju javnosti da bi policajci nastavili nesmetano da rade i prikupljaju dokaze - dodaje naš sagovornik.

Potraga za saučesnicima

Hapšenjem Marjanovića slučaj i dalje nije u potpunosti razrešen, a policija traga za njegovim saučesnicima jer on, kako se sumnja, nije mogao sam da izvrši zločin i ukloni tragove.

Kako saznajemo, inspektori su u sredu ponovo upali u kuću porodice Marjanović u potrazi za novim dokazima.

- Pretresena je cela kuća, policajci su uzimali otiske i druge tragove. Takođe su u istrazi koja se vodi protiv Zorana veštačena kada u kupatilu u kojem su, kako se sumnja, varikinom uklonjeni tragovi s tela mrtve pevačice. Na veštačenju je takođe bio i jedan plastični lavor nađen u Zoranovoj kući - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading