Teške optužbe: Zorica Marjanović vradžbinama zatrla Jeleninu porodicu!

Autor:

Vesti

06.11.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović, nije odgovorna samo za njeno ubistvo, kriva je i za smrt svih njenih najmilijih! Ove šokantne optužbe na račun Zorice iznete su u pismu koje je iz Švajcarske stiglo u Viši sud u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Zorica Marjanović

Pismo je anonimno, a sudu je dostavljeno pred početak suđenja Zoričinom sinu Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene. Ono je dato tužilaštvu, koje treba da odluči da li će po njemu postupati. U pismu je kao Jelenin egzekutor naveden biznismen Dragoje Milinković iz Priboja. On je, navodno, dolazio kod Zorice na seanse, koja mu je potom platila da se reši njene snaje. Autor pisma ide korak dalje, pa Zoricu optužuje i za smrt ostalih članova Jelenine porodice.

- Zorica gaji zle emocije prema svojoj snaji Jeleni (ljubomora, zloba, zavist, mržnja)... Jelena trpi torturu svoje svekrve godinama tako što sistematski odvodi najmilije u smrt. Naglo se razbole, dobiju rak i umru. Prvo otac, pa stric i posle njenog ubistva majka - navodi se u dokumentu koji je sada u tužilaštvu.

Podsetimo, mediji su u više navrata pisali o zloj kobi Krsmanovića, koja je počela smrću Jeleninog oca Duška 2007. On je oboleo od teške maligne bolesti i preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan. Nakon što je izgubila oca, Jeleni je glavni oslonac u životu bio stric. Međutim, 2015. je karcinom pokosio i njega. Potom je u aprilu 2016. Jelena ubijena, a već sledećeg meseca, 25. maja, njena baka Pelagija (75) dobila je moždani udar i preminula. Nekoliko meseci posle toga, 4. oktobra, od raka je preminula i Jelenina majka Zorica.

5 članova porodice Krsmanović umrlo u kratkom roku

Motiv

Kao Zoričin motiv da im svima naudi, u pismu se navodi imovinska dobit. Sva nasleđena imovina Jelene Marjanović tako bi se slila u kuću Marjanovića.

Foto: Srpski telegraf

- Kada je Jelena postala popularna, stvorili su se uslovi da se izvuče iz pakla familije Marjanović. Odrekla se nasledstva oca i izazvala bes u kući Marjanovića. Smatrali su da im se na taj način osvetila jer je ona shvatila šta rade i šta im je cilj, a oni su bili besni zbog velike vrednosti nekretnine koju su njenim odricanjem izgubili. Njena svekrva je ponudila Dragoju Milinkoviću, koji je često bio kod nje na seansama, da za novac ubije pevačicu, a oni bi preko male Jane dobili to za šta su se borili skoro pa deceniju. Psihopatski karakter Zorice Marjanović, koja je sve stvorila na prevaru u životu, kulminirao je... - piše dalje u pismu.

Zla kob Krsmanovića

Otac Duško umro od raka 2007. godine
Jelenin stric preminuo od karcinoma 2015.
pevačica ubijena u aprilu 2016
baka Pelagija u maju 2016. imala moždani udar
Jelenina majka Zorica umrla od raka u oktobru 2016.

U štampanom izdanju Srpskog telegrafa između ostalog pročitajte:

Sve detalje napada na Vučićevu kolonu

Čitajte o tome kako se Sevićka pomirila sa bivšim dečkom

Kako su se navijači Totenhema ponašali u Beogradu

Sve ove priče i još puno toga zanimljivog pronađite u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf za 7. novembar 2019. godine

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading