Isplanirali otmicu Lukasove ćerke

Autor:

Vesti

09.09.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas podneo je krivičnu prijavu protiv još uvek zakonite supruge Sonje Vuksanović. Kako Srpski telegraf saznaje, Vuksanović je prijavio suprugu zbog zapuštanja i zlostavljanja njihove ćerke Viktorije, kao i kršenja porodičnih obaveza. On takođe sumnja da Sonja hoće da "otme" njihovu ćerku i odvede je u Nemačku!

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Lukas tražio privremenu meru kojom bi Sonji bio zabranjen izlazak iz zemlje

Privremena mera

Kako saznajemo, folker je tražio da sud donese privremenu meru kojom se Sonji Vuksanović zabranjuje izlazak iz zemlje sa Viktorijom. Kao razlog naveo je da sumnja da Sonja planira da odvede dete u Nemačku da on ne bi mogao da je vidi, a potom da mu traži novac da bi se vratila.

Prema važećem zakonu, Sonja može i bez Lukasove saglasnosti da putuje u inostranstvo ukoliko joj sud u interesu deteta to ne zabrani. Vuksanović je upravo zbog toga i podneo krivičnu prijavu. Juče nije želeo da komentariše naša saznanja, ali nam je to potvrdio njegov advokat Miljan Karličić.

- Moj klijent osnovano sumnja da Sonja planira da izvede Viktoriju van zemlje i odvede je u Nemačku da bi onemogućila njeno viđanje sa ocem, a potom ishodovala novac od Vuksanovića. Osnovanu sumnju potkrepljuje činjenica da Sonjini roditelji žive u Nemačkoj, ali i mnoge druge koje zbog daljeg postupka ne bih sada navodio - rekao je Karličić.

Osim bojazni da će mu "oteti" ćerkicu, Vuksanović, kako saznajemo, u prijavi je naveo da je njemu već onemogućena komunikacija s detetom jer je Sonja blokirala telefon preko kog su se čuli.

- Lukas je naveo da on i Sonja odnedavno žive razdvojeno i da je malena Viktorija navikla da bude uz oba roditelja. S obzirom na to da je dobio zabranu prilaska supruzi, a Viktorija boravi kod majke, on ne može da se čuje s njom. Prema njegovim saznanjima, telefon joj je blokiran - naveo je izvor Srpskog telegrafa.

Aca Lukas u prijavi navodi da Viktoriju majka psihički zlostavlja i da dete trpi strašne psihičke bolove. Da bi dokazao svoje tvrdnje, tražio je da se saslušaju Sonja i kućna pomoćnica, koja ga je obavestila da je po Sonjinoj naredbi blokiran Viktorijin telefon. Takođe, tražio je i veštačenje Viktorijinog telefona i pribavljanje mišljenja dečjeg psihologa.

Dobio uslovnu

Podsetimo, Aleksandar i Sonja Vuksanović okončali su bračnu zajednicu kada je u medijima odjeknula vest da je Sonja bila neverna folkeru, te da ga je prevarila sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem. Nakon toga, započeo je medijski rat, a bura se nakratko stišala kada su prošlog meseca zajedno proslavili šesti rođendan ćerkice Viktorije. Ipak, sreća nije dugo trajala, te se svega nekoliko dana kasnije u Sonjinom domu odigrao fizički sukob između njih dvoje. Sonja je tvrdila da ju je Lukas udarao, a on da ga je Sonja gađala šoljom u glavu. Kako bi izbegao pritvor, folker je priznao krivicu i dobio deset meseci uslovno i 18 meseci zabrane prilaska Sonji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading