EKSKLUZIVNO! Pogledajte perverzni katalog estradnog makroa sa sve cenama devojaka

Autor:

Vesti

10.04.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do kataloga s fotografijama prostitutki koje je podvodio Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/pixabay/Instagram
Foto: Ilustracija

Maksimović je nedavno uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a tereti se za organizovanje lanca prostitucije.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, osim Maksimovića, iza rešetaka se našao i njegov saučesnik Dušan Milenković, a policija je od njih zaplenila laptopove i spiskove s imenima devojaka koje su uveli u svet prostitucije, među kojima su i poznate srpske pevačice, voditeljke i starlete.

 

 

Stroga tajnost

- Maksimović se ozbiljno posvetio biznisu od kojeg je zarađivao milione. Devojke je vodio kod fitnes trenera sa kojim je sarađivao, neke je terao i da se podvrgnu plastičnim operacijama, uglavnom grudi i usana. Potom ih je slikao i pravio kataloge s profesionalnim fotografijama kako bi klijenti sa dubljim džepom izabrali devojku za seks. Naime, prostitutke su na slikama bile obučene samo u skupoceni donji veš i u izazovnim pozama, a na muškarcima je bilo samo da pokažu prstom koja od njih im se sviđa - priča naš sagovornik.

Žrtvu makroa čuva policija

Mihajlo Maksimović tereti se i da je iskoristio teško materijalno stanje jedne studentkinje, koja je živela bez struje i vode, pa je na prevaru vrbovao i podvodio.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić

- Maksimović i njegov saučesnik Dušan Milenković obećali su devojci da će joj pomoći i dati joj platu od 1.000 evra. Obećali su joj da će ona biti poslovna pratnja klijentima i samo im praviti društvo, ali su je kasnije primorali i da ima seks sa njima - kaže naš sagovornik.

I nju su naterali da ugradi silikone i dovede liniju u red.

- Išla je na fitnes kod instruktora s kojim su sarađivali, a potom su joj platili fotografisanje i slike postavili na sajt za prostituciju - priča naš izvor.

Kako dodaje, mušterije su od poznatog srpskog makroa dame lakog morala iznajmljivali po satu.

- Klijenti su bez problema izdvajali od 300 do 400 evra kako bi proveli sat vremena sa prostitutkom. Seks-sastanci su se dogovarali u strogoj tajnosti, a diskrecija je bila zagarantovana. To i ne čudi jer je uglavnom bila reč o bogatoj klijenteli, među kojima su i poznati sportisti, fudbaleri i političari. Međutim, klijenti ipak strahuju da bi njihova imena mogla da isplivaju u javnost i na taj način obrukaju porodicu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Vodio evidenciju

Maksimović je vodio računa o devojkama koje je podvodio, a u evidenciju je beležio čak i podatke o tome kad koja od njih ima menstruaciju.

- Ništa nije prepuštao slučaju. Gledao je samo kako što više da zaradi, ali i da oko sebe okupi samo prostitutke koje bi mu dovele što veći broj klijenata. On je otišao toliko daleko da je pravio beleške o svakoj devojci, pa čak i kad su bolesne ili imaju neki drugi problem zbog čega nisu bile sposobne da rade - dodaje naš sagovornik.

Prepiska sa Mimi Oro

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, u telefonu uhapšenog Maksimovića pronađena je prepiska sa starletom i bivšom rijaliti učesnicom Milicom Živanović poznatijom kao Mimi Oro.

RepublikaFoto: instagram.com/mimi_oro_milica
Mimi Oro

- Njih dvoje su se samo dopisivali, ali protiv nje zasad nema nikakvih dokaza, pa bi eventualno mogla da bude pozvana na saslušanje kao svedok - priča naš sagovornik.
Živanovićeva je, inače, ranije privođena s Maksimovićem, kao i starleta Božana Vujinović, i tada su obe kažnjene prekršajno. 

Tezgarile na Kipru

Milenković je, kako se sumnja, devojke koje je podvodio vodio na Kipar, gde im je nalazio bogatu klijentelu.

- Među mušterijama su bili stranci, ali i ljudi iz Srbije čija su imena dobro poznata javnosti. Neki od njih bili su na odmoru, a drugi na službenom putu, što ih nije sprečilo da plate seks s nekom od prostitutki - kaže naš sagovornik.

ČINJENICE

  • Kažnjen uslovno
  • Maksimović zadržan u pritvoru
  • tereti se za trgovinu ljudima
  • hapšen i 2014. zbog elitne prostitucije
  • tad privedene Mimi Oro i Božana Vujinović
  • Maksimović osuđen na 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine
  • starlete kažnjene prekršajno

SUTRA: Ekskluzivno otkrivamo poruke koje su poznate ličnosti slale uhapšenom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading