Socijalisti predali liste, Dačić poručuje: Ne plašimo se izbora i provere

Autor: Tanjug

Vesti

17.11.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija Srbije predala je izborne liste za lokalne izbore u Lučanima, Kuli, Kladovu i Doljevcu, a predsednik stranke Ivica Dačić izjavio je tim povodom da su socijalisti dokazali da su uvek spremni za izbore i proveru poverenja kod građana Srbije.

RepublikaFoto: sps.org.rs
Spreman za izbore: Ivica Dačić

- Socijalistička partija Srbije je dokazala predajom lista u navedenim gradovima da je uvek spremna za izbore i da ih se ne plaši, jer radi u interesu građana koji nam svih ovih 28 godina daju nesebično poverenje i podršku da sprovodimo našu državotvornu politiku - istakao je Dačić, saopštila je SPS.

Prema njegovim rečima, SPS se bori za solidarnost i socijalnu pravdu.

 

 

- I zato sam uveren da će građani Lučana, Kule, Kladova i Doljevca nastaviti da vrednuju sve napore koje smo ulažili i da će pružiti poverenje našim listama 16. decembra jer snaga SPS leži baš u narodu Srbije - rekao je Dačić.

Lokalni izbori u ova četiri mesta održavaju se 16. decembra, a SPS učestvuje u Lučanima sa listom "Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije (SPS) - Bolja Srbija ( BS )", u Kuli je sa listom "Socijalistička partija Srbije-Ivica Dačić", pod rednim brojem 2, Kladovu "Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije (SPS) Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković Palma", pod rednim brojem 2 i Doljevcu "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije", takođe pod rednim brojem brojem 2, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading