Šefu diplomatije pozlilo u avionu: Dačiću ugroženo zdravlje!

Autor: M. R. I.

Vesti

14.11.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideru socijalista i šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću pozlilo je u avionu na putu za ostrvsku zemlju Unija Komora, koja je poslednja u nizu povukla priznanje nezavisnosti Kosova.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić

Uprkos dobrim vestima, zbog celokupno loše situacije u pregovorima o kosovskom rešenju, s obzirom na to da Albanci opstruiraju svaku šansu za eventualni dogovor, Dačiću je skočio šećer na 20, što je zabrinulo njegove saradnike.

- U poslednje vreme značajno je promenio režim, trudi se da se manje nervira, izbacio je slatkiše i koka-kolu, ali očigledno ne vredi... Slošilo mu se u trenutku, iznerviran je zbog svega što se oko Kosova dešava, mnogo smo se uplašili - kažu njegovi saradnici koji su prisustvovali neprijatnoj sceni.

Inače, ovo nije prvi put da Dačić ima problema sa šećerom, a o tome se u dva navrata pisalo početkom ove godine.

Krajem januara Dačić je počasnom predsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću zbog svađe sa naprednjacima poručio da se smiri ili će ga u suprotnom nositi na duši.

Dačić mora da se kloni stresa kako zna i ume, da ima redovnu ishranu, baš kao i sedam sati sna svakog dana - Dragan Miljković, lekar

- Neću u detalje, sada sam dobro, što je najbitnije. Šlogiraću se jednom zbog njega i svih tih bespotrebnih stvari. Čim odem iz zemlje, moji iz stranke mi naprave neku glupost - rekao je Dačić tada.

Desetak dana potom, u februaru, Dačiću je opet pozlilo i prebačen je hitno na Vojnomedicinsku akademiju pošto mu je šećer naglo skočio na čak 17.

Doktor opšte medicine Dragan Miljković za Srpski telegraf kaže da je stres glavni okidač te da Dačić mora da pripazi.

- Zvuči otrcano, ali mora da se kloni stresa kako zna i ume, da odvaja bitno od nebitnog, da ima redovnu ishranu, baš kao i sedam sati sna svakog dana. Pored toga, neophodno je da odlazi na redovne preglede i češće boravi pored reke ili na planini - zaključuje Miljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
misterNO

14.11.2018 09:57

Uopšte se ne šalim kada kažem da meni skoči šećer na 32! Naravno, idem kod doktora i ne koristim insulin još. Vodim uredan život ali je nervoza ono što se mnogo teško kontroliše, mada nisam impuslivan čovek. Bolest je svačija...

Esteticar

15.11.2018 04:59

Bice da je srcka.... debeo je kao svinja, a voli da krka i pijanci. Nece nam faliti ako ode.