Ljajić umoran od vlasti: Nadam se da neću još dugo biti u vladi

Autor: Tanjug

Vesti

07.11.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio u intervjuu za novi broj "Nedeljnika" da je umoran od učešća u vlasti i da se nada da neće još dugo biti u vladi. On je, komentarišući optužbe zbog svog dugog učešća u vladi, rekao da zna da je to glavna zamerka na njegov račun.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Rasim Ljajić

- I to ima svoju cenu. Ako ste u ovom poslu - ili ćete biti na terenu i nešto odlučivati, ili ćete sa tribina da posmatrate utakmicu. Verujte, znam da ne mogu u to nikoga da ubedim, ali bih 10 puta više voleo da sam na tribinama i da ne preživljavam sve ovo - rekao je Ljajić.

On je, međutim, dodao da bi cenio kritiku da li je nešto dobro ili loše uradio za svoju zemlju, nego da li je dugo u vlasti, navodi se u delovima intervjua dostavljenog Tanjugu.

- Ako mi je to jedina zamerka - onda sam ja na konju. Apsolutno ne kažem da ta primedba ne stoji, ali u više navrata sam pokušao da ne budem deo vlade - rekao je Ljajić.

On kaže da lično nije želeo da uđe u Vladu ni 2012. godine, ali ni kada je Aleksandar Vučić postao premijer.

 

- Išao sam kod Vučića i rekao mu da bih voleo da ne budem deo njegove vlade, nego da predložim nekog iz svoje stranke. On je rekao da treba još neki ozbiljni poslovi da se završe, i da su, zbog svega što nas očekuje, potrebna jaka imena u vladi. I koliko god ovo bila istina, znam da će ljudi u to teško da poveruju - rekao je Ljajić.


- A da li sam umoran od učešća u vlasti? Apsolutno jesam, preumoran sam, ali nadam se da neću još dugo biti u vladi i da ću nekima to da skinem s dnevnog reda - dodao je on.

Upitan zbog čega najviše žali u političkoj karijeri, potpredsednik Vlade je rekao: "Što sam ušao u politiku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading