Stefanović i Ted Po: Saradnja srpske policije sa američkim agencijama na izuzetnom nivou

Autor: Tanjug

Vesti

02.11.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas, u razgovoru s kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom, da je saradnja srpske policije sa američkim agencijama za sprovođenje zakona na izuzetnom nivou, ali da postoji prostor za njeno unapređenje, pre svega u borbi protiv trgovine narkoticima i ljudima i terorizma.

RepublikaFoto: Tanjug
Po i Stefanović

Kako se navodi u saopštenju MUP-a Srbije, Stefanović je upoznao američkog kongresmena i s konkretnim koracima i napretkom koji je Srbija ostvarila u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma. 

Stefanović i Po su razgovarali i o mogućnostima unapređenja saradnje dveju zemalja u borbi protiv visokotehnološkog kriminala. 

Kongresmen Po, koji je ujedno i predsedavajući Komiteta za terorizam i trgovinu u Kongresu SAD, istakao je da je zajednička borba protiv terorizma od obostranog interesa, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading