Postoji dokaz! Nećete verovati ko je ubio Zorana Đinđića!

Autor: Republika

Vesti

28.10.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Božo Prelević, koji je bio akter sudskog procesa nakon ubistva Zorana Đinđića, tvrdi da ima dokaze iz kojih se nedvosmisleno vidi da su premijera Srbije likvidirale strane obaveštajne službe.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANTONIĆ
Zoran Đinđić

Prelević je na sudu zastupao Milana Veruovića, Đinđićevog telohranitelja, koji je i sam u martu 2003. godine teško ranjen. Prema Prelevićevim rečima, tadašnji premijer Srbije i neprikosnoveni lider 5. oktobra stradao je zbog insistiranja da se Kosovo i Republika Srpska rešavaju istovremeno, po istom principu. Kako on objašnjava, Milorad Ulemek Legija, Zvezdan Jovanović i "zemunci" bili su tek puki izvršioci nečijeg naloga.

Kao jedan od argumenata za svoje tvrdnje, Prelević navodi misteriozan način na koji su dokazi nestajali tokom procesa, traljavu istragu koja je vođena, kao i tajanstvene posete stranih agenata njemu i još nekim istaknutim likovima tog doba, poput Aleksandra Tijanića.

Šta smo još saznali na ovu ekskluzivnu temu? 

Koje su novosti sa beogradskih ulica?

Kako je Đilas "ispljuvao" Srbe? 

Šta ima novo u Zadruzi, na zabavi, hronici, u svetu i politici?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 29. oktobar, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading