Palma: Prevremeni izbori doveli bi do gašenja određenih opozicionih partija

Autor: Republika

Vesti

28.10.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković kaže da je spreman za vanredne parlamentarne izbore ako tako odluči koaliciona SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragan Marković Palma

- Mojoj koalciiji SPS - JS ne bi bilo prvi put da ide na vanredne izbore. Mi smo uvek spremni. Mi ne vodimo kampanje samo kad se raspišu izbori, mi se borimo od danas kad se završe izbori da realizujemo ono što smo obećali - kazao je Marković za beogradske medije.

On je kazao "ako opozicija želi prevremene izbore i predsednik Vučić i SNS odluče da se ti izbori raspišu" da će to podržati. 


Prema njegovim rečima, prevremeni izbori bi doveli do gašenja nekih opozicionih partija, prenose agencije. 

Marković je kazao da se posle idućih izbora možda dogodi da i JS ima nekog ministra u Vladi Srbije. 
Foto: Tanjug
Aleksandar Vučić

- Nebitno je meni, nemam ja te ambicije da budem ministar. Ali ako bude ponude da mi činimo vladu, razmislićemo da JS ima nekog ministra - kazao je Marković, koji je i predsednik Skupštine opštine Jagodina. 


Upitan ko bi mogao u Vladu, Marković je kazao da je on ranije odbio Vučićevu ponudu za ministarsku funkciju i da je pokazao da mu ne treba funkcija da bi radio za Srbiju. 

Na pitanje kako ocenjuje rad premijerke Srbije Ane Brnabić čiji izbor nije podržao, Marković je kazao da se njegovo i mišljenje JS nije promenilo. 
Foto: Tanjug/D. GOLL
Ana Brnabić

- Dva muškarca da rode dete ne mogu, dve žene da rode dete ne mogu, usvajanje dece dva muškarca ili dve žene nikad nećemo da podržimo. Ne mogu da podržim u Skupštini nijedan zakon u tom smeru, niti gej paradu. To je ideologija, to je patriotsko-porodično-roditeljsko ubeđenje - kazao je Marković. 

Rekao je i da se ne bavi radom premijerke, da je Vlada kolektivni organ i da ceni Vučićev rad. 

- Vučić daje ideje, obezbeđuje sredstva, pravi međunarodne kontakte, zahvaljujući njemu ugled Srbije je poboljšan - kazao je lider JS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

28.10.2018 10:27

Dragan Markovic Palma bio bi najbolji ministar i čovek koji svojim radom za dobrobit gradjana Srbije to zaslužuje.