MINISTAR ĐORĐEVIĆ NA ŠTANDU SRPSKOG TELEGRAFA: Imam podršku predsednika i premijerke u onome što radim

Autor:

Vesti

25.10.2018

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Zoran Đorđević, poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, kao i novinar Vanja Bulić obišli su danas štand Srpskog telegrafa na Sajmu medija.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Đorđević, ministar za rad i zapšljavanje 

Ministar Đorđević kaže da svoj posao radi najbolje što može i da u tome ima podršku predsednika i premijerke i da nema nameru da se bavi stvarima koje su izvan kruga njegovih nadležnosti.   

- Kada bi razmišljao o izborima svaki dan ili o potencijalnim promenama u SNS onda ništa radio ne bi. Ja mogu svemu da doprinesem samo svojim radom, a ne time što ću da razmišljam o onome što nije moj posao - rekao je Đordjevic prilikom posete štandu Srpskog telegrafa na Sajmu medija.   

Ministar je istakao da krupne reforme u svom resoru sprovodi isključivo uz podršku čelnika države.   

  - Ne radim onako kako hoću, već onako kako mi je zadato i idem ka cilju koji je država zacrtala - kaže Đorđević.

Ministar je istakao da redovno čita naš dodatak Penzioner, jer se bavi temama koje su svima zanimljive, s obzirim da ćemo pre ili kasnije svi biti stari. 

Osim na sajmu medija, Đorđević je posetio i Sajam knjiga i kako kaže, ponovo će otići u nedelju i tada će kupiti nekoliko knjiga, jos nije odlučio kojih tačno, ali svakako će to biti nešto iz domena psihologije i političke ekonomije.

RepublikaFoto: Tanjug

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ NA STANDU SRPSKOG TELEGRAFA 

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović odvojio je dan za posetu sajmovima medija i knjiga, posle posete našem štandu, kako je rekao obavezno će obići štand Velike Srbije i Vojislava Šešelja koji je apsolutna atrakcija ovogodišnjeg Sajma.

Pod stavkom obavezno na njegovom spisku je i štand Ministarstva odbrane gde planira da kupi knjigu generala Nebojše Pavkovića. Inače oko Pavkovićevu knjige povela se polemika u pojedinim medijima, otkud knjiga Haškog osuđenika na sajmu i to izdata od strane Ministarstva, a Đukanović na to kaze:

Svaka knjiga je za čitanje, ja je kupujem sigurno jer je to svedočanstvo jednog ratnog perioda i naše istorije. Inače, čitam sve što mi dođje pod ruku i stalno dopunjavam kućnu biblioteku - rekao je Đukanović.

 

RepublikaFoto: Hrabrost je pitanje morala

VANJA BULIC: Jednom nedeljno kupim sve dnevne novine   

Pisac i voditelj Vanja Bulić posetio je štand Srpskog telegrafa na Sajmu medija, a u našem današnjem izdanju za oko mu je zapala vest o bebi koja je upala u kantu sa krečom. 

Inače, Bulić kaže dnevnu stampu kupuje jednom u sedam dana.

- Uzmem novine, tabloide prelistam sve čitam i analiziram. Kada pročitam mogu da zaključim ko o čemu i zbog čega piše. Volim da analiziram - rekao je Bulić.

On je obišao i Sajam knjiga koji se održava paralelno sa Sajmom medija i tamo je kupio knjigu Emira Kusturica "Sta mi je ovo trebalo"  - ne znam da li Kusturica čita moje knjige, ali ja njegove čitam-prokomentarisao je naš gost.

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading