MIHAJLOVIĆEVA: Mrzite Vučića, ali ne vređajte žene!

Autor: Tanjug

Vesti

24.10.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije rekao, niti insinuirao bilo šta čime bi uvredio žene, ali da je žalosno što to rade poslanice opozicije svojim izjavama.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović stala u odbranu žena

Na taj način je ministarka, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, odgovorila poslanicama Demokratske stranke u Skupštini Srbije.

- Ne znam kako ne razumete da ovakvim insinuacijama vređate sve one žene koje su dobile posao u Kraljevu. Žalosno je da jedna žena insinuira ono što predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije rekao, vređajući time druge žene - rekla je Mihajlović.


Ona je navela da žene u Kraljevu nijednog trenutka nisu bile ponižene, niti ih je predsednik Vučić na bilo koji način uvredio.

Mihajlović je istakla da se itekako zalaže za prava žena i da joj je drago što žene između 40 i 50 godina imaju mogućnost da se zaposle, i to u životnom dobu u kojem neretko imaju teškoća na tržištu rada.

Ministarka je pozvala poslanice opozicije da pokušaju da, kad govore o rodnoj ravnopravnosti, ne misle samo o sebi i o interesima svoje političke partije, nego o svim ženama u Srbiji.


- Možete da mrzite Aleksandra Vučića koliko god hoćete, ali nemojte da vređate sve žene u Kraljevu koje su dobile posao i koje nijednog trenutka nisu bile ponižene - rekla je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading