ANALIZA POZNATOG PROFESORA POKLAPA SE S PUTINOVIM PLANOM: SRBI SE UJEDINJUJU ZA ČETIRI GODINE

Autor:

Vesti

22.10.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovom, naizgled komplikovanom, a u stvari veoma jednostavnom teorijom, doktor biotehničkih nauka i redovni profesor na fakultetu Todor Vulić objašnjava istorijske procese i otkriva da će se za četiri godine Srbi ujediniti u jednu državu. Ta država obuhvatala bi sve prostore na kojima većinu čini pravoslavno stanovništvo, dakle sadašnju centralnu Srbiju, severni deo Kosova i Metohije, Republiku Srpsku, a moguće i Crnu Goru ili njene delove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Posebno je zanimljiva činjenica da se Vulićeva teorija gotovo do najsitnijeg detalja poklapa sa planom za Balkan ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je Srpski telegraf ekskluzivno objavio još u avgustu prošle godine (pogledajte sliku u prilogu teksta).

Svojim analizama profesor Vulić dokazuje ciklično ponavljanje događaja u određenim vremenskim razmacima. Na tome, kako tvrdi, počiva čitava istorija, a poklapanja brojki su takva da je isključeno da se radi o slučajnosti.

Šta se još dešava na našoj političkoj sceni? Koje su novosti sa ulica i iz podzemlja? 

Šta nas čeka u Zadruzi, a šta se dešava na estradnom nebu i u svetu sporta?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 23. oktobar, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpki telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading