FAJT LIDERA RADIKALA I BIVŠEG ŠEFA DRŽAVE Šešelj: Je*aću ti majku izdajničku! Tadić: Čekam te da me saslušaš!

Autor:

Vesti

22.10.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdajniku Tadiću ću je*ati majku! Ovako lider SRS Vojislav Šešelj odgovara nekadašnjem predsedniku Srbije na poziv da se nađu oči u oči.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

Do sukoba dvojice lidera došlo je posle pisanja Srpskog telegrafa, koji je ekskluzivno objavio iskaz koji je Boris Tadić dao vezano za ubistvo gardista Dražena Milovanovića i Dragan Jakovljevića na Topčideru. Bivšeg šefa države je to naljutilo, te je zapretio krivičnom prijavom protiv urednika našeg lista.

S druge strane, lider radikala izjavio je da je u interesu javnosti da sazna istinu o tragediji na Topčideru, a Šešeljeva izjava bila je povod da ga Tadić isproziva na društvenim mrežama.

Šešelj: Zbog izručivanja Karadžića, Mladića, Župljanina i Hadžića treba da bude u zatvoru

- Šešelj mi huliganski preti u Srpskom telegrafu da se "sprema lično da me saslušava". Baš bih voleo da taj osuđeni zločinac protiv čovečnosti pokuša lično da me sasluša kako bih mogao lično i da mu odgovorim - bacio je Tadić rukavicu Šešelju.

IZA REŠETAKA

Ove reči razbesnele su lidera radikala, koji je bivšem srpskom predsedniku poručio da zbog izdaje Srpstva treba da bude iza rešetaka.

- Šta ima on meni lično da odgovara?! To je jedna gnjida najobičnija kojoj ću ja je*ati majku izdajničku. Zbog izručivanja Karadžića, Mladića, Župljanina i Hadžića taj izdajnik treba da bude u zatvoru. Odgovaraće on kad-tad, jer taj zločin ne zastareva, pa mu ne bio ja u koži - kaže Šešelj, kog smo zatekli na Sajmu knjiga.

Tadić: Baš bih voleo da osuđenom zločincu protiv čovečnosti odgovorim

Dodaje da Tadić mora da se nađe pred licem pravde i zato što je, kako je naveo, odgovoran za prikrivanje svega onog što zna u slučaju ubijenih gardista 2004.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

- Štitio je mafijaše koji su sklanjali drogu u vojnom objektu Karaš i za to treba da odgovara. Sada mu navodno smeta što se o tome piše, ali javnost o tome mora da zna istinu - poručuje lider SRS.

PANDORINA KUTIJA

Šešelj je pohvalio pisanje našeg lista, koji se usudio da otvori Pandorinu kutiju vezanu za ovaj slučaj, u kom su pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima stradali vojnici Jakovljević i Milovanović.

- Sasvim je u redu što ste sve to objavili jer vi ste novinari i normalno je da javnost zna šta je bivši predsednik radio u sprezi sa mafijom - navodi Šešelj.

Podsećamo da je bivši predsednik proključao od besa kada je Srpski telegraf ekskluzivno objavio delove njegovog iskaza iz SBPOK povodom slučaja na Topčideru. On je tada najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv nadležnih ovlašćenih lica, kao i prijavu povereniku za informacije jer smo navodno prekršili član 146. Krivičnog zakonika.

MOJ STAV

Svetozar Vujačić, advokat
- U zapisniku koji ste objavili nigde ne piše "strogo poverljivo", jer to svakako onda i ne bi smelo da se objavljuje. Moralo bi na svakoj stranici tog dokumenta da piše "državna tajna", a to sigurno u iskazu Borisa Tadića ne piše. U svojoj dugogodišnjoj praksi sam zaista mnogo puta dao novinama uvid u ovakva dokumenta i tu nema apsolutno ništa sporno - poručuje Vujačić.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading