POKRET SOCIJALISTA: Dosovci spremni na sve - pa i da zovu narod na krvoproliće

Autor: Tanjug

Vesti

19.10.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista ocenjuje danas da je razumvljivo da Vuk Jeremuć ne razume politiku Aleksandra Vučića, jer, kako navode, predsednik Narodne stranke nikada i nije imao politiku, ali jeste "mržnju i interes".

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

Reagovanje Pokreta socijalista čiji je predsednik Aleksandar Vulin usledilo je posle Jeremićeve izjave da SNS i Vučić nemaju politiku, već "goli interes". 

- Ne može neko ko je učinio apsolutno sve da Kosovo postane nezavisno, ko je postavljao granice između Srba, ko je branio Srbe iz najskupljih hotela, ko se i danas bori da Kosovo ostane nezavisno i celovito i da Srbija ne dobije ništa, da razume šta znaci državna politika, nacionalni interesi i ljubav prema svojoj državi i narodu - kaže se u saopštenju. 


Oni navode da Jeremić nikada na vlast nije došao voljom naroda, ali se zato zalaže za "silovanje, vešanje i progon neistomišljenika". 

Oni smatraju da je jedini motiv za okupljanje Saveza za Srbiju, a u stvari, kako kažu, saveza šovinista, nasilnika, ljotićevaca i tajkuna mržnja prema Aleksandru Vučiću i puna državna kasa. 

- Da bi se dočepali vlasti i narodnog novca, dosovci su spremni na sve, pa čak da pozivaju sopstveni narod na krvoprolice - ističu u Pokretu socijalista.

Navode da će Aleksandar Vučić nastaviti da se bori za Srbiju i za srpski narod, a da je najveća potvrda uspešnosti njegove politike, da je uz njega srpski narod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading