PALMA: Srbija treba da tuži NATO!

Autor: Republika

Vesti

19.10.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Jagodini je održana Skupština Kluba generala i admirala Vojske Srbije čiji je domaćin bio predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: Republika
Palma na Skupštini Kluba generala i admirala Vojske Srbije

Dragan Marković Palma je tom prilikom ocenio da je Vojska Jugoslavije u vreme NATO agresije, časno branila Srbiju i srpski narod i zahvalio se svim generalima  koji su časno branili Srbiju. Većina je sa nama, neki su na izdrzavanju kazne, a neki nisu više medju živima i prema njima imamo obavezu da ih se večno sećamo.

- Posebno pozdravljam generala  Vladimira Lazarevića, koji je casno obavljao svoju funkciju ali je to osnivacima Haskog tribunala smetalo zato  što je "malo" srpskih vojnika poginulo, zato što nam nisu uništili orudje i zato sto je Srbija bila protiv toga da nam se otme Kosovo i Metohija i dovedu teroristi na vlast - kazao je Marković.

Dragan Marković Palma: Tužiti NATO

Dragan Marković Palma je za pad nataliteta u Srbiji optužio NATO i rekao da tadašnje devojčice, danas supruge, ne mogu da rađaju ili kad ostanu u drugom stanju već u petom mesecu se dogodi nešto što je tužno i žalosno za porodicu.
- Ako je Italija tužila NATO zbog vise od 300 umrlih i 4000 obolelih vojnika od karcinoma i do čije bolesti je došlo usled  njihovog izlaganja osiromašenom uranijumu, zašto onda Srbija da ih ne tuži - zaključio je Marković.
Dragan Markovic Palma je izrazio posebno zadovoljstvo sto su generali izabrali bas Jagodinu jer je on sluzio vojsku u Titovoj gardi, a taj rod u vojsci su tada mogli da sluze samo oni cija je biografija od pradede do vojnika čista.

Dragan Marković Palma je prokomentarisao i najavljeno formiranje vojske Kosova rekavši da će nju činiti teroristi UČK. On je pozvao srpski narod na jedinstvo oko nacionalnih interesa.

Klub generala i admirala Srbije  na sednici skupštine u Jagodini snažno je podržao politiku državnog rukovodstva Srbije  na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem kojom se brane nacionalni interesi, suverenitet i teritorijalna celokupnost Republike Srbije, poštujući Ustav Republike Srbije, Rezoluciju 1244, norme medjunarodnog prava uz uvažavanje budućnosti srpskog naroda i svih građana Srbije. 

Generali su obišli i turističko sportski kompleks u Jagodini i tom prilikom su hteli da se podsete na vreme kada su bili aktivni sa porukom koju su koristili oficiri: "Vrlo dobro, služimo Srbiji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading