Zoran Babić osudio grupu oko Dragana Đilasa: Da se nazovu Savez za silovanja!

Autor:

Vesti

18.10.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić za Srpski telegraf osuđuje pretnje smrću koju je predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić uputio poslanik Dveri Srđan Nogo.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zoran Babić

- Nakon poziva na hapšenje novinara i urednika, nakon poziva na silovanje premijerke srpske vlade, da li vas uopšte čudi i iznenađuje što funkcioner Dveri i intimus Dragana Đilasa, Srđan Nogo poziva na javni linč, na vešanje, dakle na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Vlade Republike Srbije Ane Brnabić?! - upitao je Babić.

Kako navodi, njega lično ovakve pretnje nasiljem ne iznenađuju.

 

 

- Prvo bi Đilas da guši medije, da hapsi i zatvara. Pre njega onaj lažni sindikalac Željko Veselinović priča takve gadosti o premijerki, mene kao oca ženskog deteta, dakle kao roditelj, sramota je i da ponovim sve što je on izgovorio. I sad se mi kao čudimo što Boško i Nogo hoće da ubijaju po Beogradu?! Pa ja se ne čudim. Ja samo kažem, narod sve vidi i sve jako dobro razume. Narod Srbije ima drugačiji sistem vrednosti od te grupe, ne znam ni kako se zovu, Savez za silovanja valjda. Narod Srbije je čestit i pošten i okrenut pravim ljudskim vrednostima. I narod Srbije je dao mandat predsedniku Vučiću da vodi zemlju u bolju budućnost, a ovi bi nas za godinu dana vratili u srednji vek - zaključuje Babić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading