SOCIJALISTIMA SE DRMAJU FOTELJE: Evo ko će biti novi potpredsednici SPS-a

Autor: Alo, Republika

Vesti

16.10.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Tončev i Vladan Zagrađanin postaće potpredsednici SPS-a, a aktuelnim potpredsednicima u taboru socijalista se drmaju fotelje, iz dobro obaveštenih izvora bliskih toj partiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Ivica Dačić

Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije, iskoristiće kongres, koji je najavljen za 22. decembar, da realizuje dugo najavljivanu čistku u toj stranci. S obzirom na to da je njegova pobeda na unutarstranačkim izborima gotovo sigurna, postavlja se pitanje koji će partijski drugovi zasesti na potpredsednička mesta, budući da nove potpredsednike predlaže pobednik unutarstranačkih izbora, saznaje Alo.

- Potpuni haos zavladao je u SPS-u nakon sednica Predsedništva i Glavnog odbora. Dačić je bio oštar, što mnogi nisu očekivali, a njegova poruka da kandidat za lidera stranke koji izgubi trku može da se oprosti od fotelje u potpunosti je obeshrabrila sve koji su pomišljali da mu izađu na crtu - objašnjava naš izvor i dodaje da se sada najviše priča o tome koga će lider SPS-a predložiti za potpredsedničke pozicije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ivica Tončev

- Dačić je već odredio ko će biti u njegovom timu za ove izbore. Ljudi koji će mu pomagati u kampanji biće i njegovi kandidati za potpredsednike. Šuška se da će Ivica Tončev i Vladan Zagrađanin biti među Dačićevim kandidatima, a o imenima ostalih se samo nagađa. To utiče na napetu atmosferu u partiji, jer su aktuelni potpredsednici uplašeni za svoje pozicije - zaključuje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading