IGOR MIROVIĆ: Pajtićeva muljanja završila u mračnim lavirintima suda i tužilaštva

Autor: Tanjug

Vesti

15.10.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović optužio je prethodnu pokrajinsku vlast, na čelu s Bojanom Pajtićem iz Demokratske stranke, da je imala mnogo promašenih investicija, zbog čega su podnošene i krivične prijave, ali da je, kako je rekao, "dokumentacija završila u nekim mračnim lavirintima na relaciji tužilaštvo-sud".

RepublikaFoto: youtube.com/Pokrajinska vlada
Igor Mirović

U intervjuu za beogradke medije, Mirović navodi da je samo "u slučaju malverzacija u Fondu za nove tehnologije, gde je reč o tri milijarde dinara, policija podnela 101 prijavu", ali da se od njih u ovom trenutku vodi samo jedan sudski postupak.

Govoreći o rezultatima aktuelne vlade, on je na prvom mestu izdvojio da je zaposleno 28.000 ljudi, da je formirana Razvojna agencija koja daje nove podsticaje i da je podignut nivo plasmana preko Razvojnog fonda Vojvodine.


- Izgradili smo nove industrijske zone, ojih ranije nije bilo, kao na primer u Somboru, Rumi, Horgošu, Šidu... a u Pančevo je došao čuveni CF - rekao je Mirović.

Kao drugi važan rezultat on je naveo zdravstveni sištem, na čijoj je rekonstrukciji rađeno dugo i u koju je uloženo tri millijarde i devesto miliona dinara.

Mirović je istakao i da je mnogo učinjeno i za unapređenje poljoprivredne proizvodnje, da su rekonstruisane javne finansije... 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading