POSLE BORKA, JEŠIĆ ISPROZIVAO BOŠKA: Ljotićevac, je l' to ta demokratija?!

Autor: Republika

Vesti

14.10.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić, nakon što je žestoko isprozivao lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, obrušio se i na lidera Dveri Boška Obradovića.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Goran Ješić

Ješić je na svom Tviteru brutalno isprozivao i lidera Dveri i člana Đilasovog Saveza za Srbiju Boška Obradovića.

- Napraviš skup o slobodnim izborima i slobodi javnog prostora i to u parlamentu, a onda izbacuješ nekoga ko hoće da se obrati. To neko novo razumevanje demokratije, a la Dimitrije Ljotić ili... - napisao je Ješić.

Za one kojima je to eventualno promaklo, u ovom tvitu Ješić je aludirao na istup Obradovića tokom sastanka opozicionih lidera u Skupštini Srbije, na kojem se raspravljao o fer izbornim uslovima.

Kako je Republika.rs već pisala, tada je došlo do koškanja između opozicionara, pa su pale teške reči i optužbe ko je "prava", a ko "lažna" opozicija.

Naime, Obradović je, što možete videti i u snimku, predstavniku LDP Đorđu Žujoviću odbrusio "da izađe napolje" i nije mu dozvolio da govori.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading