Putin: Za Srbe ću biti nov Romanov!

Autor: Republika

Vesti

11.10.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin rešio je da u potpunosti sledi politiku cara Nikolaja Drugog po pitanju odnosa prema Srbiji! Za sve Srbe on će biti novi Romanov, čime će se definitivno prekinuti bilo kakva spona sa politikom nekadašnjeg predsednika Borisa Jeljcina, kome Srbija nije bila ni zadnja rupa na svirali.

Foto: Tanjug/AP
Vladimir Putin i Aleksandar Vučić
Prvi čovek Kremlja ogorčen je zbog postupaka Zapada, mogućeg napada na Srbe ne severu Kosmeta i stalne opasnosti od širenja albanske države, te je stoga rešen da ostvari zavet Romanova: da bezuslovno pomogne Srbima baš kao što je to činio slavni ruski car.

ISKREN PRIJATELJ

Kako Srpski telegraf saznaje u diplomatskim krugovima, Putin intenzivno razmišlja da sve jače udara kontru zapadnim zvaničnicima koji govore o konačnom rešenju statusa Kosova koje bi za Srbe bio potpuni debakl u vidu zauvek izgubljene teritorije.

- Ruski predsednik želi da Zapadu pokaže da ne mora fizički da bude prisutan na Kosovu da bi otklonio napade na Srbe. Ono što će poručiti zapadnim silama koje stopiraju rešenje, a podstiču zamrznuti konflikt i opasnost od novih napada na Srbe jeste da kao predsednik Rusije ima mogućnosti, ali i kanale preko kojih u svakom trenutku može da zaštiti Srbe. Dozlogrdila mu je igra oko srpske pokrajine - navodi naš sagovornik.

Šta se još događa u svetu politike? Koje su novosti u slučaju Dragana Rolovića? Ko je sve odgovoran za Beton halu?

Zbog čega je FBI u panici? Šta je policija pronašla u Sergejevoj fondaciji?

Šta još ima novo u svetu politike, sporta, Zadruge, zabave...?

Odogovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 12. oktobar, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading