PROPAO PROTEST ISPRED PINKA

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

05.10.2018

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protest koji je danas trebalo da se održi ispred zgrade Televizije Pink propao je zbog nesuglasica unutar koalicije "Čuvari Srbije 1244" koja je organizator skupa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Mirković

Lider pokreta "Živim za Srbiju" Jovana Stojković podnela je izjavu policijskoj stanici Savski venac u kojoj traži da se skup otkaže, jer se "boji ubačenih statista koji bi izazvali nered".

Međutim, kako prenose izvori, po sredi su drugi razlozi odnosno razilaženje članica Saveza oko metoda političke borbe protiv aktuelne vlasti. 


Na pripremi protesta posebno je bio angažovan Saša Mirković ispred pokreta "Cela Srbija", a dolazak je najavio i Milan Stamatović, za koga je tokom dana objavljeno da se priključio "Čuvarima Srbije".

Ovaj blok čine pokreti Živim za Srbiju, Cela Srbija, Srbija gerila, Za Južnu Srbiju, Srba sa Kosova, Vlaha Srbije, Rumunski pokret Srbije, Kosovski božur, Narodna inicijativa, Srpska ponos, Beogradski front, Srpski saborni pokret Srbobran, Izdanak, Slobodni sindikati Srbije i Pokret za dijasporu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading