SLOBI POTPISALI DA GA NEĆE IZRUČITI

Autor: Republika

Vesti

23.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dokumenta u kojima je izričito obećano bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću da neće biti isporučen Hagu u vlasništvu su njegove udovice Mirjane Marković! Na tim papirima stoje potpisi Vojislava Koštunice, Zorana Đinđića, Milana Milutinovića i Čedomira Jovanovića, a osim garancija da neće biti izručen Tribunalu, na njima je i obećanje da Miloševićevu porodicu niko neće krivično goniti niti će mu dirati imovinu.

Slobodan Milošević

Miloševićev advokat Toma Fila bio je svedok trenutka kada su ovi spisi nastali i prvi ih je držao u rukama. Bilo je to u noći Slobinog hapšenja, 31. marta 2001. Međutim, nepuna tri meseca kasnije, na Vidovdan, on je isporučen Haškom tribunalu, bez obzira na pismene garancije da se to neće desiti.

Šta smo još ekskluzivno saznali na ovu temu? Šta se događa u svetu mafije i kriminala?

Šta ima novo u Zadruzi, zabavi, svetu politike i sporta?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 24. septembar, kao i na sajtu Republika.rs.Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nela

23.09.2018 22:06

Istorija Srbije će ih zabeležiti kao IZDAJNIKE DRŽAVE I NARODA.A božija je osveta.