MIHAJLOVIĆEVA: Na obilaznici oko Beograda više NE SME biti problema

Autor: Tanjug

Vesti

22.09.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa izvođačima, projektantima i investitorima radova na izgradnji poslednje deonice obilaznice oko Beograda i poručila da će obilaziti i kontrolisati radove redovno, jer ne želi više probleme na tom gradilištu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Mihajlovićeva o izgradnji poslednje deonice obilaznice oko Beograda

Ona je predstavnicima kineske kompanije "Sinohidro", azerbejdžanske "Azvirt" i Puteva i Koridora Srbije, Instituta za puteve, prenela da da je prilikom nedavne posete Pekingu potpisan ugovor o finansiranju ove deonice obilaznice oko Beograda, navodeći da "više nema i ne sme da bude prepreka da vidimo izvođače na terenu".

- Završetak obilaznice oko Beograda je jedan od najvećih prioriteta Vlade Srbije i reč je o jednom od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji. Zato ću vas kontrolisati i obilaziti non-stop. Od kompanija Sinohidro i Azvirt, očekujem maksimalni angažman i da više ne bude problema na gradilištu, a od Puteva Srbije tražim da na terenu imaju najbolju moguću saradnju sa izvođačima. Ne želim da vidim bilo kakve probleme na ovom projektu - poručila je ministarka.

Predstavnici kineske i azerbejdžanske kompanije rekli su da će maksimalno povećati svoj angažman na ovom projektu i da će on biti urađen u dogovorenom kvalitetu i rokovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading