EVROPA UVODI PEDOFILIJU U SRBIJU NA VELIKA VRATA!

Autor: Republika

Vesti

13.09.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u Srbiji, ali i u regionu skandalizovala je izjava nemačke profesorke Mirjam Hajne koja je u svom izlaganju nedavno branila pedofiliju i pedofile, ne smatrajući to bolesnim ponašanjem i ljudima.

- Naša je odgovornost da prebrodimo naša negativna osećanja o pedofilima, i trettiramo ih sa istim poštovanjem kao i sve druge ljude. Treba prihvatiti da je pedofilija seksualna sklonost, misao, osećaj a ne čin. Ne smemo povećavati patnju pedofila tako što ćemo ih isključiti, okriviti ih i ismejavati ih. Pedofilija je prirodna seksualna orijentacija baš kao i heteroseksualnost i prema pedofilima treba da se odnosimo sa istim poštovanjem kao i prema drugim ljudima - izjavila tokom svog predavanja na nemačkom univerzitetu Vircburg profesoka Hajne.

Povodom ovih i ovakvih malo je reći skandaloznih stavova koje dolaze od strane univerzitetskog profesora iz najmoćnije države EU imam reagovao je Saša Borojević, savetnik za medije u međunarodnoj politici!

- Pedofilija u EU pa i u Srbiji je veoma razvijena. Na godišnjem nivou u Srbiji najbrojnija krivična dela su nedozvoljene polne radnje (312), obljuba sa detetom (145) i silovanje (78). Samo 4 slučaja su dobila sudski epilog! U Rusiji je donešen zakon o sprečavanju pedofilije i elitne pedofilije još 2012. godine, da bi prošle godine sud za ljudska prava u Strazburu doneo odluku da je taj zakon diskriminacion. EU praktično podrzava PEDOFILIJU KAO ORJENTACIJU, A NE BOLEST!

U Srbiji je svaka treća devojčica i svaki sedmi dečak do 18. godine preživeo seksualno zlostavljanje

- Želim da iskoristim priliku i da pozovem sudstvo kao i Ministarstvo pravde da uvedu hemijsku kastraciju za desetine hiljada pedofila koji žive u Srbiji!!! Ako je nemoguće da se uvede hemijska kastracija onda uvesti nanogice I praćenje takvih lica, strožije kazne ili bar javna baza fotografija osuđenih pedofila kako bi se stanovništvo Srbije upoznalo sa ljudima koje treba izbegavati. 

Poslednje istraživanje "Incest trauma centra" je šokantno!

U Srbiji je svaka treća devojčica i svaki sedmi dečak do 18. godine preživeo seksualno zlostavljanje!

Samo 11 odsto silovanja izvršila je nepoznata osoba!

Napominjem da je preko 30.000 migrantske dece nestalo od 2015. do danas upravo u toj EU ...Pretpostavlja se da su završili na tržištu za prostituciju i tzv. elitnu pedofiliju!

Mladi danas imaju prilike preko interneta i društvenih mreža da vide razne prizore pedofilije i drugih nastranosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Chip Kipperly
Mirjam Hajne

Mediji jureći za rejtingom takođe imaju uticaj na svest maloletne dece. Kroz svakodnevnu dostupnost neprihvatljivih sadržaja za određeni uzrast, deci vremenom postaje prihvatljivo i neprimereno ponašanje i pojave. Deca čak i sama kreiraju provokativne fotografije koje ih predstavljaju na društvenim mrežama. Diktirani trend “foto poza” su prava poslastica za pedofile koji vrebaju sada i virtuelno. Ovakve tendencije su napravile plodno tlo za donošenje Zakona o legalizaciji pedofilije. Naravno sve što se dešava je zapravo priprema za prihvatanje kao normalnog ono što je devijantno i bolesno!

Poruka je dakle jasna, moramo se kao država izboriti sa zlom zvanim pedofilija!

Srbija mora da preuzme sve preventivne mere, a to može samo strogim i jasnim zakonom. Mora se sprečiti surova realnost da je elitna pedofilija postala biznis u EU, ali i na Balkanu. 

POTREBAN je novi zakon, a to je strožiji zakon za ubice, mučitelje i silovatelje!!!

Da se zakonom uvede pravo anonimnog UZBUNJIVAČA i Pravilo GRAĐANSKOG HAPŠENJA kao u svim normalnim civilizovanim zemljama!

Registar pedofila nije javan, jer se time navodno štite njihova prava, ali su istovremeno lični podaci o dužnicima javni! Što je apsurd.

- Da policija i tužilaštvo reaguju brže i bolje!

- Da se donese zakon o medicinskom ili hemijskom kastriranju siliovatelja-pedofila

- Da se zatvorske kazne sprovedu bez zatvorske nadoknade-dnevnice.

- Da se licima osuđenima za pedofiliju ukine mogućnost prevremenog puštanja na slobodu.

- Da se objavi fotografija i delo svakog puštenog ubice, sliovatelja i pedofila, na dan njegovog izlaska iz zatvora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading