PUTIN I TRAMP STVARAJU DVE NOVE DRŽAVE NA BALKANU!

Autor:

Vesti

11.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp i Vladimir Putin razrešiće balkanski čvor u nekoliko faza u narednih pet godina!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

Do ovakvog saznanja Srpski telegraf je došao iz pouzdanog diplomatskog izvora, od istog sagovornika koji nam je posle sastanka predsednika SAD i Rusije, 15. jula u Helsinkiju, otkrio da su oni pričali i o Kosovu, što se kasnije pokazalo kao tačno, baš kao i vest da su na istu temu telefonski pričali Tramp i Angela Merkel. U svakom slučaju, dva najmoćnija predsednika na svetu veruju da će probleme u regionu rešiti stvaranjem dve moćne države u regionu - "velike Srbije" i "velike Albanije"!

Do kakvih su zaključaka došli stratezi u Vašingtonu i Moskvi i kakva su očekivanja u pogledu ostvarenja ove ideje? Da li će sve proteći u miru, ili će biti "čupavo"? Gde je u celoj priči Nemačka?

Da li su Putin i Tramp spremni da upotrebe i silu ako se ko bude bunio?

Šta o svemu kaže američki ambasador u Beogradu Kajl Skot? Kakva su mišljenja naših analitičara?

Kako bi u, u slučaju ostvrenja ove ideje, izgledale Crna Gora i Makedonija i zašto bi crnogorski premijer Milo Đukanović bio na mukama?

 

Sve odgovore na ova pitanja možete da pročitate u izdanju Srpskog telegrafa za sredu, 12. septembar, u kojem možete da pročitate i šta je rekao estradni menadžer Saše Mirkovića o ubistvu Olivera Ivanovića i da procenite da li je reč o izjavama mentalno zdravog čoveka, ali i kako je patrijarh Pavle promenio život jednom od najboljih tenisera današnjice Novaku Đokoviću.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za sredu, 12. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading