ŽALIO SE MOGERINIJEVOJ: I ovaj Šiptar napada Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

11.09.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanskim provokacijama nikad kraja! Predstavnici samozvanih vlasti u Prištini praktično se utrkuju ko će više napasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a svoju priliku da da "svoj doprinos" u ovoj "disciplini" nije propustio ni Faton Kurti, predsednik Republikanske partije Kosova.

U dopisu koji je poslao evropskoj šefici diplomatije Federiki Mogerini, Kurti se između ostalog "proslavio" i izjavama da se iza poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića o neophodnosti mira i stabilnosti u regionu, kriju "pretnje" i "zveckanje oružjem".

- Gospođo Mogerini, možda vam nedostaju informacije o pravim događajima i pričama koje smo mi Albanci platili krvlju, a možda vam nedostaje i političkog iskustva kako da postupate sa političkim nacionalistima kakav je Vučić, jer ispod njegovog pacifizma krije se radikal koji je tokom posete Kosovu koristio jezik žaljenja, pretnji i borbe, sve lepo upakovano ispod reči "MIR" - između ostalog odvalio je Kurti.

Foto: printscreen
Crno na belo: Lupetanja Fatona Kurtija
Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading