SARADNIK RADE TRAJKOVIĆ JAVNO PROTIV VUČIĆA: "Hrabri" nastavnik je Haradinajev plaćenik

Autor: M. S.

Vesti

07.09.2018

05:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevara najgore vrste. Pismo nastavnika biologije Bogoljuba Miloševića iz Kosovske Kamenice, u kom tvrdi da ga prisiljavaju da prisustvuje obraćanju Aleksandra Vučića Srbima sa KiM u Kosovskoj Mitrovici, na šta on navodno ne pristaje, najbezočnija je laž.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rada Trajković

Na prvi pogled, naime, onaj ko pročita pismo mogao bi pomisliti da nastavnika neko zaista na nešto prisiljava, pa on hrabro piše direktorki OŠ "Desanka Maksimović", u kojoj je zaposlen, i to odbija.

- Ne želim da idem u Kosovsku Mitrovicu jer ne podržavam politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića o konačnom rešavanju statusa Kosova. Ne želim da idem pod prinudom, jer odlazak na miting treba da bude moja volja, a ne naređenje - navedeno je u pismu koje se odmah našlo i na društvenim mrežama, praćeno komentarima protiv Vučića.

Foto: printscreen
Crno na belo: Dokaz da je Milošević bio poslanik kosovske skupštine zajedno sa Radom Trajković

Klupko je, međutim, ubrzo počelo da se raspliće. Ispostavilo se da je Milošević veliki prijatelj Rade Trajković, koja mesecima otvoreno agituje protiv vlasti u Beogradu, podržavajući opoziciju, ali i nezavisno Kosovo. Takođe, Milošević je bio poslanik kosovske skupštine od 2001. do 2004, i to kao predstavnik koalicije čija je poslanica bila i Trajkovićeva. Konačno, otkrilo se i da je nastavnik istovremeno na platnom spisku prištinske vlade, na čijem je čelu Ramuš Haradinaj, i Srbije.

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović potvrđuje sve ove navode:

- Bogoljub Milošević i njegova žena Živica su prosvetni radnici i primaju platu iz srpskog, ali i kosovskog budžeta. U prilog tome govore platni izvodi iz kosovskog budžeta. Znamo da je bio poslanik kosovskog parlamenta i da je blizak Radi Trajković. Ti podaci dokazuju da je sadržaj njegovog pisma posledica politike koju podržava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nebitan

09.09.2018 18:14

Jadni smo mi Srbi, ne mozemo bez izdajnika i prodanih dusa. Ni jedan narod nema toliko izdajnika kao mi, zalosno do Boga, dok se svi udruzuju protiv nas mi se medjusobno cerupamo.