OBRAČUN LIGAŠA I LIDERA SRS! KOSTREŠ: Šešelj donosi zlo! ŠEŠELJ: Kostreš je budala!

Autor:

Vesti

28.08.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala Vojislav Šešelj ušao je u fajt sa generalnim sekretarom LSV Bojanom Kostrešem oko Kosova i nazvao ga najobičnijom budalom!

RepublikaFoto: Tanjug/J.PAP/R. PRELIĆ
Fajt: Bojan Kostreš i Vojislav Šešelj

Razlog za raspravu bila je najnovija izjava šefa SRS o "razmeni stanovništva" između delova Srbije i Kosova na način da Albanci iz Preševa budu preseljeni u Štrpce, a da Srbi iz Štrpca budu preseljeni u Preševo, što je Kostreš najoštrije osudio.

- Politički stavovi Vojislava Šešelja proizvodili su ratove i stradanja. Devedesetih godina je Šešelj pozivao na čišćenje teritorija i pozivao na razmenu stanovništva. Njegova ideja "krvi i tla" dovela je do tragedije sremskih Hrvata i slavonskih Srba. Hiljade porodica moralo je da napusti svoje domove. Politika Vojislava Šešelja tragedija je za srpski, ali i za druge narode - naveo je Kostreš u saopštenju.

Politički stavovi Vojislava Šešelja proizvodili su ratove i stradanja

Bojan Kostreš, LSV

Potom je ponovio da je sramotno što Šešelj, iako je osuđeni ratni zločinac (pred Haškim tribunalom), i dalje sedi u klupama Skupštine Srbije.

- Njegovo političko delovanje je katastrofalno za Srbiju i njene građane i potrebno je jasno osuditi njegove ideje. Vojislav Šešelj je Srbiji donosio samo zlo, nikada dobro - poručio je Kostreš.

U izjavi za Srpski telegraf Šešelj je, međutim, osuo paljbu po Kostrešu.

- Bojan Kostreš je jedna najobičnija budala i potrčko Nenada Čanka, a Nenad Čanak je devedesetih godina bio plaćeni udbaški provokator i, prema svedočenju Jovice Stanišića, 300 maraka je mesečno primao za provokatorske poslove - zaključuje Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dane Radokovic

28.08.2018 21:31

seselj je sahranijo srbe i srbsku teretoriju u jugoslaviji sa mirom markovica i slobom milosevica CIA kumunjarska u beogradu