IVICA DAČIĆ OTKRIO ZAŠTO DONALD TRAMP POMAŽE SRBIJI

Autor:

Vesti

21.08.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić otkrio je pravi razlog drastičnog zaokreta američke spoljne politike i sve otvorenije podrške administracije Donalda Trampa podeli Kosova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbi, vi ste ta brana od džihadista: Donald Tramp

U Vašingtonu su, naime, shvatili da bi nezavisno Kosovo, u granicama u kojima ga Albanci zamišljaju, predstavljalo prečicu do ostvarenja tajnog projekta islamista o teritorijalnom povezivanju muslimana na celom Balkanu, što su za Srpski telegraf potvrdile i strane diplomate, pre svega iz zapadnih zemalja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Šahovska igra, samo na visokom geopolitičkom nivou: Ivica Dačić

Šta je "Zelena transverzala", koja je njena putanja i kako bi muslimani želeli da je naprave?

Šta tim povodom hoće da uradi sadašnji šef Bele kuće i kakva je uloga u podrivanju mira bila jednog od njegovih prethodnika, ratnog zločinca Bila Klintona?

Da li naši analitičari smatraju da bi, zbog želje Trampa da spreči širenje i povezivanje muslimana širom Balkana, trebalo iskoristiti i prihvatiti podelu (razgraničenje) Kosova? Šta o svemu tome misli Luka Karadžić, brat nekadašnjeg predsednika RS Radovana Karadžića?

Osim ove teme, u izdanju Srpskog telegrafa za sredu 22. avgust, možete da pročitate šta za naš list kaže NBA as Nikola Jokić, ali i da vidite nove fotografije gole pevačice Severine Kojić.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za sredu, 22. avgust

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading