NOVI RAZDOR U ĐILASOVOM SAVEZU: Ješić poručio Stamatoviću da je za hospitalizaciju!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

20.08.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić poručio je danas na Tviteru Đilasovom koalicionom partneru Milanu Stamatoviću da treba da se hospitalizuje u duševnoj bolnici u Kovinu, jer insistira na postojanju paravojnog kampa za decu na Zlatiboru, koji je policija nedavno zabranila.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Na Stamatovićevu izjavu datu medijima da neće odustati od "omladinsko-patriotskog kampa" na Zlatiboru, koji je policija zabranila, Ješić je na Tviteru napisao:

- A od hospitalizacije u Kovinu?

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dao je nalog za raspuštanje paravojnog kampa na Zlatiboru zbog moguće zloupotrebe dece i uznemirenja javnosti

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

- Dali smo nalog za raspuštanje kampa pre svega zabrinuti zbog moguće zluupotrebe dece i iuznemirenja javnosti - rekao je Stefanović.

Prioritet je bio da deca budu bezbedna i da se bezbedno vrate kućama što je i učinjeno, dodao je ministar.

- U ovom trenutku u toku su završne faze rasklapanja tog kampa tako da on više ne postoji - zaključio je Stefanović.

Povodom kampa na Zlatiboru nedavno se oglasio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Nama to kao zemlji nije potrebno i takve stvari država Srbija neće tolerisati - poručio je predsednik i dodao da je reč o dobroj deci, koja treba da uče, rade da sutra budu i dobri vojnici, "ali zna se kada je vreme za vojsku, za učenje, za školovanje, za neke druge stvari".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading