SPOMENIK SLOBI, DA ILI NE? Podeljena mišljenja u SPS

Autor: Tanjug

Vesti

17.08.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka Slavica Ðukić Dejanović izjavila je da sa Mirjanom Marković, suprugom bivšeg predsednika Srbije i SRJ, nema nikakvu komunikaciju, a što se tiče podizanja spomenika Slobodanu Miloševiću, kaže da su i među socijalistima podeljena mišljenja.

Slobodan Milošević

Komentarišući ideju o spomeniku, Đukić Dejanović kaže da jedni smatraju da to treba uraditi odmah, a drugi da treba sačekati vreme i istorijsku ocenu.

- Sva ona pitanja koja još uvek dele građane, treba da budu ostavljena za ono vreme kada će građani jedinstveno, a na osnovu činjenica koje dobijaju od stručnjaka i istoričara, opredeliti jedan definitivni stav - rekla je Ðukić Dejanović za TV Prva.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Smatra da će naredna decenija dati neke malo konkretnije odgovore nego što ih sada imamo, na sva, pa i na ovo pitanje.


- Mi smo mišljenja da u ovom trenutku ima neuporedivo značajnijih državnih pitanja kojima se bavimo, a da to pitanje, ako nešto sačeka i dobije pozitivan odgovor, neće se ništa izgubiti - podvukla je Ðukić Dejanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
DRAGAN

17.08.2018 09:00

SPOMENIK I TO ŠTO PRE, NEMOJTE ZABORAVITI NAŠEG HEROJA, I DOZVOLITI DA O NJEMU SUDE NJEGOVI PROTIVNICI KOJI SU GA UBILI, ON JE SVE VAS DOVEO TU GDE STE, A ISTORIJU PIŠU POBEDNICI... KO ZNA...

draganznas

19.08.2018 18:04

sloba nije tito da bi bio sin nasih nartoda i nartodnosti on je srbin i jedan od retkih najboljih srba u 100 godina unazad.