AKO ODE VUČIĆ, STIŽE "OLUJA"!

Autor:

Vesti

13.08.2018

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozive pojedinih opozicionara na vojni puč, državni udar i hapšenje predsednika Srbije nisu osudili samo nezahvalni stranački funkcioneri koji su, verovatno, otputovali na neke luksuzne destinacije, poručuje za Srpski telegraf predsednik IO SNS Darko Glišić. O najavi da će Vučić napustiti fotelju u SNS, a samim tim i politiku zbog mnogobrojnih opstrukcija po pitanju Kosova i reformi, kako je objavio naš list, Glišić kaže da bi taj potez bio poguban za Srbiju. To bi, ističe, otvorilo prostor za sve one koji bi da nas vrate u prošlost, a Srbi na severu KiM doživeli bi novu "Oluju".

RepublikaFoto: Tanjug
Darko Glišić

Prvo je Boško Obradović zapretio krvoprolićem, a onda se oglasio i Đorđe Višekruna, pristalica Đilasa i Jeremića, koji poziva da se spremi municija jer sledi novi 5. oktobar.

- Boško Obradović je jedan običan politički idiot koji samo blebeće kako bi prikupio političke poene, a uopšte ne shvata da tako opasnom retorikom može da utiče na neku usijanu glavu da uradi nešto što je pogubno po državu. To je primer političke neodgovornosti, a po istom principu deluje i ostatak opozicije. Igranje vatrom i galamljenje, bez nuđenja bilo kakvog rešenja, još jednom pokazuje ono što su utvrdili svaki izbori do sada - građani im ne veruju.

Ipak, dok opozicija preti hapšenjem Vučića i pučem, mnogi funkcioneri SNS ćute. Zašto?

- Verovatno su imali pametnija posla ili su otputovali na neke luksuzne destinacije, pa nisu imali vremena da u jednoj rečenici odbrane čoveka koji im je omogućio karijere.

Nadam se da se Vučić neće povući. On je za mene jedini autoritet, ne vidim ko bi mogao da zauzme to mesto

Na koga konkretno mislite?

- Suvišno je nabrajati imena, ali svi članovi Predsedništva SNS su morali da se oglase po ovom pitanju, kao i predsednici stranke na lokalu. To je najmanje što su mogli da učine.

Obradović je običan politički idiot koji samo blebeće da bi prikupio poene

Kroz istoriju se pokazalo da kad god je neko pokušao da reši problem Kosova nailazio je na opstrukcije spolja i iznutra. Zbog čega?

- Pozicija Srbije u svetu značajno je bolja nego pre i to, pre svega, zahvaljujući sposobnosti predsednika Vučića da se izbori za naše interese i da ne odustaje tako lako. Nažalost, vreme nam nije najbolji saveznik i ako sad propustimo priliku da rešimo pitanje Kosova, onda se bojim da će Srbi na severu Kosova doživeti isto ono što su doživeli i Srbi u Hrvatskoj u zločinačkoj akciji "Oluja", teritorija će biti etnički očišćena, i šta ćemo onda? Treba se izboriti da dobijemo bar nešto. Jer bolje je nešto nego ništa.

Neki funkcioneri SNS verovatno su otputovali na neke luksuzne destinacije, pa nemaju vremena da u jednoj rečenici odbrane Vučića

Na vest o povlačenju Vučića sa čela SNS i napuštanju briselskih pregovora u oktobru rekli ste da je u tom slučaju kraj i vašoj političkoj karijeri.

- Ostajem pri tom stavu. Vučić je jedini autoritet za mene i ne vidim ko bi mogao da zauzme to mesto i da uživa toliko poštovanje. Iskreno se nadam da do toga neće doći jer bi, pre svega, građani izgubili mnogo. Time bi se otvorila šansa za one koji nam ne žele dobro, da nas vrate na stari put i u prošlost, gde smo tapkali u mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vuša

13.08.2018 05:59

More i ti ćeš da letiš još brže. ne laje kuče zbog sela...

Odgovori 12 1
istina

13.08.2018 07:08

Baš me čudi zašto nema stranačke podrške Vučiću...diskriminisani su i marginalizovani svi iskreni i pošteni članovi SNS-a,koji su srcem i ubedjenjem od osnivanja stranke u njoj,a funkcije i nagrade dobijaju preletači kojima je lični interes jedini motiv i razlog što su prešli u SNS...takvi nemaju ni osećaj ni potrebu da brane i štite interes stranke i njenog Predsednika!!!

Odgovori 12 5
Kanabis

13.08.2018 07:59

Bice smak sveta bez Vucica.

Zoki

13.08.2018 08:17

Najgluplji naslov do sada