PUNA PODRŠKA VUČIĆU ZA KOSOVO: Skupština Jagodine stala uz predsednika Srbije

Autor: Republika

Vesti

09.08.2018

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština grada Jagodine daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u pregovorima u Briselu o rešavanju problema Kosova i Metohije, uz posredovanje Evropske unije, kojim bi se postigao trajni mir između dva naroda.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Dragan Marković Palma

U saopštenju jagodinske skupštine, na čijem je čelu Dragan Marković Palma, navodi se da predsednik vodi racionalnu i mudru državnu i nacionalnu politiku u veoma teškim i nasleđenim okolnostima, pa mu zbog toga daju bezrezervnu podršku za učešće u pregovorima.

- Za rešenje problema između Srba i Albanaca kojim bi se postigli trajni mir između ova dva naroda, zaštita srpskog i drugog nealbanskog naroda od fizičkih napada na njihovu imovinu, zaštita sveštenstva i imovine SPC, formiranje ZSO - piše u saopštenju.

Dodaju da je potrebno zaštititi postojeće i vratiti uzurpiranu imovinu Srba i drugih nealbanaca koja je uništena i oteta od 1999. godine do danas, privatnu, državnu i društvenu imovinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading