Nastavlja se rat na relaciji Jeremićeva stranka - DSS!

Autor: Republika

Vesti

08.08.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varnica rasplamsala požar u opoziciji! Na Tviteru je došlo do još jednom obračuna među opozicionim akterima i to na relaciji između funkcionera DSS i Narodne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Z. ZESTIĆ
Zaratili: Dragan Maršićanin i Vladimir Gajić

Kao što je Republika.rs već pisala, funkcioner Narodne stranke Vladimir Gajić direkto je poručio da je protiv ideje da se Demokratska stranka Srbije priključi Savezu za Srbiju, poručujući da je Savez već "progutao jednu žabu" (čitaj: Dveri), te da bi bilo i previše da se i DSS priključi Savezu.

Upravo na tu opasku burno je reagovao funkcioner DSS Dragan Maršićanin, poručujući:

- Pametan kao sto izgleda, izjavio da je "DSS pijon stranka SNS-a". Podsećam pravosnažno oslobođenog bivšeg genseka SPO, funkcionera DS, pa DJB, sada NS, da se se ne kaže, pa i ne piše "pijon",već "pion". 

Kao što ono čudo što svira nije radijo, već radio - isprozivao je Maršićanin Gajića.

 

 

 

Kao što se moglo i očekivati, s obzirom na to da se opozicionari već duži niz godina utrkuju u tome ko ima veći ego i ko je sujetniji, Gajić je ubrzo odgovorio Maršićaninu. 

- A nemojte ovde da me vučete za jezik... Na ličnoj osnovi da Vam ne bude žao - naveo je Gajić, a potom i dodao: 

 

 

- To je Vaš nivo, da pređemo na lični nivo. Prvo, ja nisam oslobođen... Drugo bio sam žrtva Vašeg korumpiranog ministra Jočića (Dragn Jočić, prim. aut), treće to rukovodstvo kojem ste pripadali stajalo je u najmanju ruku duhovno iza ubistva Đinđica. Taj DSS je tragedija ove nacije - zapečatio je prepirku Gajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading