Mira se oprostila od Slobine sekretarice: Bila si mu verna do samog kraja!

Autor:

Vesti

08.08.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pokojnog predsednika SRJ Mira Marković oprostila se od nedavno preminule Mire Dragojević, lične sekretarice Slobodana Miloševića, i to emotivnom porukom.

Ožalošćena supruga bivšeg predsednika Srbije

- Mira je bila privržena politici Slobodana Miloševića i njemu lično. Bila je to i posle puča i dok je bio u Hagu i posle njegove smrti. Bila je član rukovodstva Udruženja "Sloboda" koje je formirano 2001. na Slobodanov zahtev. Ta organizacija je trebalo da mu pomaže u zatvoru, i na sudu i da zastupa njegovu politiku. Mira je bila jednostavna, efikasna žena i veliki optimista. Sve te godine imala sam s njom srdačne odnose - navela je u poruci Mira Marković.

Tajne poneo sa sobom u grob

Podsetimo, Mira Dragojević, okružena samo bliskim prijateljima, umrla je 4. avgusta u bolnici u Beogradu. Po izričitoj želji sahranjena je 7. avgusta u porodičnoj grobnici u Elemiru kod Zrenjanina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading