PREDSEDNIK LDP PONUDIO POSLANIČKI MANDAT: Čeda bi se povukao, ali mu stranka ne da

Autor: Republika

Vesti

07.08.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik LDP Čedomir Jovanović u poslednje vreme nije aktivan u radu partije i skupštinskim zasedanjima jer želi da tako pošalje poruku da politički život ne može više biti isti kao što je bio do sada niti se političko organizovanje može preslikavati po modelima na kojima su partije napravljene u prošlosti, saopšteno je iz te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

Jovanović, kažu u LDP, razumeo je potrebu partije da ima aktivne poslanike u parlamentu, pa je tako ponudio svoj mandat prvom sledećem na poslaničkoj listi Kenanu Hajdareviću, a on je taj predlog odbio.

U LDP ističu da Jovanović budućnost vidi u ličnom posvećivanju rešavanju najvažnijih pitanja za ovu zemlju, koje pre svega podrazumeva rešenje kosovskog pitanja, i ono, kažu, prevazilazi partijske podele i traži dogovor celog društva i građana.

Takođe, u LDP zaključuju da građani nisu od 2014. godine razumeli šta ta stranka radi, te da će od septembra biti prilika da se o tome razgovara uz drugačiji pristup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leposav

07.08.2018 17:10

Čeda je bez principa i stavova....