PALMA: KOLINDA OPET UBIJA STRADALE I PROTERANE SRBE!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma oštro je osudio odluku hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da odlikuje najveći ratni zločin posle Drugog svetskog rata - "Oluju".

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma

- Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović donela je odluku da ordenom nagradi najveći ratni zločin i genocid posle Drugog svetskog rata, Oluju, koju su predvodili Gotovina i Markač. Na današnji dan kada Srbija tuguje, Hrvati slave Oluju tokom koje su ubijali nemoćne, stare, žene, decu, koji su u kolonama bežali od ustaša u Srbiju. Evropa ćuti, a neke zemlje van Evrope, koje su bile glavni organizatori bombardovanja Srbije, ne reaguju. Takva politika je ohrabrila Albance na Kosovu i Metohiji da, uz prećutnu podršku svojih mentora, prete da će danas oteti Hidroelektranu Gazivode. Bombardovana Srbija bori se za istinu i pravdu, ali na  žalost, kada je u pitanju međunarodno pravo, a tiče se Srbije, primenjuje se sila - rekao je Dragan Marković Palma, poslanik u Skupštini Srbije i predsednik partije Jedinstvena Srbija.

HAŠKI TRIBUNALU STIDI SE

- Gotovini i Markaču mesto je u zatvoru, a ne na svečanosti proslave Oluje, gde će biti odlikovani za počinjeni ratni zločin. Haški tribunal treba da se stidi, jer je sudio samo Srbima,a  ne po pravu i pravdi. Kolinda Grabar Kitarović je Tuđmanov naslednik u rukavicama - izjavio je danas Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading