NOVINE U RADU MINISTARSTVA: Đorđević držao kolegijum na aerodromu

Autor: Tanjug

Vesti

02.08.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević održao je, po dolasku u Beograd iz zvanične posete Meksiku i Kubi, kolegijum u prostorijama aerodroma "Nikola Tesla" i zatim razgovarao sa rukovodstvom aerodroma.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zoran Đorđević

Ðorđević je, saopštilo je Ministarstvo, istakao da je to jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji. 

Izrazio je očekivanje da će Ministarstvo i aerodrom "Nikola Tesla" nastaviti zajedničko delovanje u cilju postizanja još boljih rezultata i pružio podršku daljim aktivnostima za što bolje pripreme zaposlenih za dolazak koncesionara.

- Rezultati, koje ostvaruje aerodrom Nikola Tesla, svakako treba da budu primer drugima i svaka kompanija koja ovako uspešno posluje uvek će imati podršku ministarstva i Vlade Srbije. Koncesija je obezbedila ulaganja u aerodrom u narednih 25 godina, što će vremenom doprineti još većem broju putnika i tome da aerodrom počne da radi u punom kapacitetu, a to za naše građanje znači više radnih mesta - rekao je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading